U TRANSFER SMS-A SE UKLJUČIO I RONALDOV MENADŽER: Superagent raspetljava zamršenu akciju Reala, Intera i Lacija! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA /Alessandro di Marco

Letnja sapunica

U TRANSFER SMS-A SE UKLJUČIO I RONALDOV MENADŽER: Superagent raspetljava zamršenu akciju Reala, Intera i Lacija! (FOTO) (VIDEO)

Glavna saga ovog leta mogla bi uskoro da dobije kraj

Objavljeno:

Nikada ranije dvojica fudbalera sa Balkana nisu tresla Evropu kao ovog leta.

Od početka letnjeg prelaznog roka, najviše vesti se odnosi na reprezentativca Srbije Sergej Milinković Savića i najboljeg igrača Svetskog prvenstva u Rusiji Luku Modrića.

Rešenje sage koja traje kao meksička sapunica izgleda da je pronašao italijanski portal "Sportmediaset". Italijani tvrde da je rešenje Žorž Mendeš, Portugalac poznat pod nadimkom "Superagent", koji bez problema rešava sve velike transfere.

MVP Svetskog prvenstva Luka Modrić
MVP Svetskog prvenstva Luka Modrić foto: Reuters

Osim Modrića i Milinkovića Savića, akteri priče su Real Madrid, Inter i Lacio.

Sa Apenina je došla vest da se u trku za srpskog igrača uključio Milan koji bi izdvojio 40 miliona evra, a zatim i otkupio njegov ugovor. Međutim, ponovo se u priču uključio Real.

Trener Madriđana Đulen Lopetegi je rekao da voli Luku Modrića i da on ostaje u "kraljevskom klubu" osim ako neko ne posluša predlog predsednika Reala i za hrvatskog asa izdvoji 750 miliona evra. Ipak, nerealno je tražiti toliki novac za igrača od 32 godine iako je on MVP Svetskog prvenstva.

Španski mediji navode da je Lopetegi izrazio i simpatije prema Milinkoviću Saviću za koga Lacio traži 150 miliona, ali Real ne želi da izdvoji više od 100 miliona i tu su se pregovori završili iako nikada zvanično nisu ni počeli.

Zato Italijani navode da bi portugalski agent mogao da bude rešenje. Superagent Mendeš bi posredovao u prodaji Milinković Savića tako što bi približio cenu Lacija i ponudu Reala. Madriđani bi jeftinijie prošli i lakše podneli Modrićev odlazak pošto bi u klub stigao 10 godina mlađi igrač.

Ukoliko do ovog transfera dođe, Modrić bi mogao da za 50 miliona evra ode u Inter, dok bi "nebesko-plavi" 35 miliona evra dobijenih od prodaje Srbina uložili u dovođenje Žoao Marija iz Intera na koga ne računa Lućano Spaleti.

Do kraja prelaznog roka, ostalo je još mesec dana, a Sergej Milinković- Savić je izjavio da se priprema za novu sezonu u Laciju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.