OVO RETKI ZNAJU! Zoran Mirković je očuh bivšeg fudbalera Zvezde, kog Delije očima ne mogu da vide! (FOTO)
Foto: FK Partizan

POVEZANOST NA TOPČIDERU

OVO RETKI ZNAJU! Zoran Mirković je očuh bivšeg fudbalera Zvezde, kog Delije očima ne mogu da vide! (FOTO)

Iako će nekima ovaj podatak biti poznat, mnogi pojma nisu imali

Objavljeno: 18:18h

O novom šefu stručnog štaba kluba iz Humske Zoranu Mirkoviću, barem kada je fudbal u pitanju ne treba trošiti reči s obzirom na podatke da je tokom karijere pored beogradskih crno-belih nastupao i za Atalantu, Juventus i Fenerbahče, a za reprezentaciju Jugoslavije zabeležio je 59 nastupa.

Ono što je malo poznato o treneru crno-belih je činjenica da je već godinama u skladnom braku sa starijom ćerkom Šabana Šaulića.

Ceh očajnim igrama Partizana platio je trener Đukić, a ekipu će protiv Lučana voditi Žarko Lazetić. Kvota na pobedu crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Mladost.

Sanela i Zoran svoju ljubav čuvaju od očiju javnosti i retko kada se na događajima pojavljuju zajedno, a može li iko da ih krivi?!

Sisters❤️#love #support #family #forevertogether #brussels

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

Starija ćerka legende narodne muzike sa Mirkovića ima ćerku Unu, a pre njega bila je u braku sa nekadašnjim funkcionerom Crvene zvezde Ivanom Adžićem sa kojim ima sina Luku.

Setimo se samo kako su Delije prošle godine izviždale Adžića na proslavi titule, pošto je već otkriveno da će napustiti klub bez obeštećenja.

BONUS VIDEO: Delije i Invalidi zajedno pevaju za Krajinu na dan obeležavanja Oluje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.