Real se osvetio Juveu za Ronalda, Liverpulova petarda Karlu Anćelotiju, Milan srušio Barsu! (VIDEO)
Foto: AP

MEĐUNARODNI KUP ŠAMPIONA

Real se osvetio Juveu za Ronalda, Liverpulova petarda Karlu Anćelotiju, Milan srušio Barsu! (VIDEO)

Repriza polufinala Lige šampiona iz prethodne godine završena je rezultatom 3:1

Objavljeno: 18:18h

U duelu Internacionalog Kupa Šamipiona igranom u Merilendu, Real Madrid je bio bolji od Juventusa rezultatom 3:1.

U reprizi polufinala Lige Šampiona iz prethodne sezone, prvi do prednosti stigao je Juve, kada je Karvahal u 12. minutu posle prodora Žoaa Kansela poslao loptu u svoju mrežu.

Aktuelni šampion Evrope stiže do izjednačenja u 39. minutu prelepim golom Gereta Bejla.

Borba za prvi trofej u Engleskoj ove sezone. Čelsi Mauricija Sarija na Mančester Siti Pepa Gvardiole u Superkupu na Vembliju! Kvota na Čelsi je 3,20, a na Siti 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Mančester Siti.

U nastavku, istakao se rezervista Marko Asensio koji je u igru ušao umesto Iska na poluvremenu. Asensio je postigao dva gola, prvi u 47. a drugi devet minuta kasnije i doneo pobedu Kraljevskom klubu.

Kristijano Ronaldo zbog produženog odmora nije bio prilici da zaigra protiv svog doskorašnjeg tima, a sledeći tim koji će izaći na megdan Realu takođe dolazi iz Italije - reč je o Romi protiv koje će Madriđani igrati u Nju Džersiju u sredu.

Što se drugih mečeva tiče, Liverpul je u generalnoj probi pred početak Premijer lige narednog vikenda deklasirao Napoli sa čak 5:0.

Poveli su "Redsi" već u četvrtom minutu golom Džejmsa Milnera, a Vajnaldum je duplirao prednost pet minuta kasnije. U drugom poluvremenu, Liverpul je odigrao još bolje i postigao još tri gola. Mohamed Salah je u 58. minutu postigao sličan pogodak kao protiv Rome kada je "ubio pauka".

U 73. minutu strelac je bio Danijel Staridž, da bi konačnih 5:0 postavio Alberto Moreno. Utakmicu je obeležio i debitant u dresu Liverpula golman Alison koji je uspeo da sačuva svoj gol. U dresu Napolitanaca nastupio je i srpski internacionalac Nikola Maksimović.

Milan je sinoć u Santa Klari iznenadio sve, pa i svoje navijače pobedom nad Barselonom od 1:0 (0:0). Rosoneri su tako zabeležili prvi trijumf nakon tri utakmice Međunarodnog kupa šampiona u ovoj sezoni.

Pobednički gol pred više od pedeset hiljada gledalaca na stadionu Livajs u Silicijumskoj dolini za italijanski tim u trećem minutu nadoknade vremena postigao je Portugalac Andre Silva, bukvalno iz poslednjeg šuta, a nakon asitencije Frenka Kesija.

BONUS VIDEO: Delije i Invalidi zajedno pevaju za Krajinu na dan obeležavanja Oluje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.