BOMBA SVIH TRANSFER BOMBI! Osvajač trofeja sa Mančester junajtedom na pragu Crvene zvezde! (VIDEO)
Foto: Espreso

KAKVA VEST...

BOMBA SVIH TRANSFER BOMBI! Osvajač trofeja sa Mančester junajtedom na pragu Crvene zvezde! (VIDEO)

Kurir prenosi najveću bombu srpske letnje transfer pijace

Objavljeno: 09:29h

Neverovatna vest stiže nam iz Ljutice Bogdana.

Bivši napadač Mančester junajteda Federiko Kiko Makeda ponuđen je Crvenoj zvezdi, saznaje Kurir. Italijanski fudbaler koji je prošlu sezonu proveo u članu Serije B Novari slobodan je agent na tržištu, a i ne traži veliku godišnju platu, oko pola miliona evra.

Federiko Makeda je do pre nekoliko godina bio velika nada Mančester junajteda, fudbaler u koga je mnogo verovao čuveni ser Aleks Ferguson. Ovaj rođeni Rimljanin imao je debi iz snova za Junajted pre devet godina kada je na debiju postigao gol za pobedu protiv Aston Vile. Imao je tog 5. aprila 2009. godine samo 17 godina i kod rezultata 2:2, u sudijskoj nadoknadi dao je gol i doneo ključne bodove u borbi za titulu Mančester junajtedu.

Iako su mu posle toga proricali blistavu budućnost, Kiko Makeda se nije razvijao u Engleskoj kako treba. Usledile su od 2011. godine učestale pozajmice tokom kojih se nije naigrao fudbala. Nosio je dres Sampdorije, Kvins Park Rendžersa, Štutgarta, Donkastera, Birmingema, Notingem Foresta. Kao slobodan igrač došao je u Kardif 2014. godine i tamo ostao dve sezone.

- Ponuđeno nam je 20 napadača, Makeda je jedan od njih - potvrđeno je Kuriru od čelnika Crvene zvezde.

Dakle, ako se sve odigra kako bi trebalo, crveno-beli bi silno pojačani nastavili pohod na novu titulu, ali i prvo učešće u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: Delije i Invalidi zajedno pevaju za Krajinu na dan obeležavanja Oluje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.