NISAM MOGAO DA ZAMISLIM BOLJI DEBI! Vratio se odbegli sin i odmah zablistao, ovo su prve Simićeve reči posle prvog gola u dresu Zvezde! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/crvenazvezdaf

BRAVO

NISAM MOGAO DA ZAMISLIM BOLJI DEBI! Vratio se odbegli sin i odmah zablistao, ovo su prve Simićeve reči posle prvog gola u dresu Zvezde! (VIDEO)

Gol je posvetio porodici i navijačima "koji su uvek uz ekipu i koji su joj dodatna snaga"

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić rekao je danas da nije mogao da zamisli bolji debi za taj klub.

Simić je bio strelac prvog gola za crveno-bele u pobedi sa 2:1 nad Voždovcem u trećem kolu Super lige.

- Utisci su fenomenalni, nisam mogao da zamislim bolji debi. Prvi gol u ovom klubu je nešto o čemu mnogo fudbalera sanja, a meni se taj san ostvario veoma brzo - rekao je Simić posle utakmice.

Gol je posvetio porodici i navijačima "koji su uvek uz ekipu i koji su joj dodatna snaga".

Zvezda je igrala u kombinovanom sastavu pošto je u utorak čeka duel sa Spartak Trnavom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Svi znaju da Zvezda ima dva pođednako dobra tima, da su svi igrači izuzetno kvalitetni i da svi možemo da odgovorimo na sve zahteve na više frontova. Pokazali smo to na meču sa Voždovcem. Osvojili smo nova tri boda, prvi smo na tabeli, što je u ovom momentu najvažnije - kazao je Simić.

On je naveo da je njegova ekipa prvih 60 minuta igrala na veoma visokom nivou, a da je posle pala i "nepotrebno zakomplikovala" utakmicu.

- Ali, najvažnije je da smo na kraju trijumfovali - dodao je.

Simić je rekao da se fudbaleri Crvene zvezde već okreću Spartaku i da očekuje da će ekipa dobro da se pokaže u duelu sa slovačkim klubom, što se od nje i očekuje.

BONUS VIDEO: Delije i Invalidi zajedno pevaju za Krajinu na dan obeležavanja Oluje

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.