ZVEZDA IMA NOVU OPCIJU ZA POJAČANJE U NAPADU: Ponuđen Portugalac, ali za njega mora da se plati obeštećenje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Now Football Goals

Čeka se rešenje

ZVEZDA IMA NOVU OPCIJU ZA POJAČANJE U NAPADU: Ponuđen Portugalac, ali za njega mora da se plati obeštećenje! (VIDEO)

Na Marakani i dalje su u potrazi za pojačanjem na poziciji centarfora

Objavljeno: 12:01h

Crvena zvezda je i dalje u potrazi za napadačem, jer očigledno da od dolaska Pedra Kondea neće biti ništa, pošto su njegova potraživanja prevelika za klub sa Marakane.

Sada se javljaju neke druge opcije, a jedna od njih je, kako prenosi "Mozzartsport" Antonio Manuel Fernandeš Mendeš ili skraćeno Tomane koji je ponuđen crveno-belima preko posrednika.

Možete da se kladite da će Zvezda i Dinamo Zagreb igrati u plej-ofu za Ligu šampiona i pomnožite ulog sa 7,00 ukoliko se to desi. Pogledajte kvote za sve klubove s kojima Zvezdu može da spoji žreb, na šta možete da se kladite samo u MOZZARTU.

Reč je o nekadašnjem mladom reprezentativcu Portugalije koji je član tamošnje Tondele za koju je prošle sezone dao 9 golova.

Ipak, ono što tera srpskog šampiona da se premišlja oko uopšte počinjanja pregovora s njim jeste da mu statistika tokom dosadašnje karijere nije zavidna.

Počeo je u Bovasiti, igrao u Vitoriji Gimaraeš, potom je usledilo igranje u Limianosu, Duizburgu, Panatolikosu, Aruki, ali nigde nije uspeo da ostavi značajniji trag.

Uz sve to za njega će biti potrebno platiti i obeštećenje, pa se zbog toga na Marakani i dalje premišljaju da li da uopšte stupe u kontakt s njim.

Kao opcije i dalje su u igri Kafu iz Bordoa i Franko Soldano.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.