KOKEZA PROGOVORIO: Srbija nema tim za završnicu, pogledajte gde nam igraju igrači! Milojeviću šaljem poruku pred svaki meč u Evropi!
Foto: Reuters

Odgovorio na mnoga pitanja

KOKEZA PROGOVORIO: Srbija nema tim za završnicu, pogledajte gde nam igraju igrači! Milojeviću šaljem poruku pred svaki meč u Evropi!

Predsednik FSS-a je istakao da misli da je pre Mundijala Krstajić trebalo da napravi neke promene

Objavljeno: 12:51h

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, analizirao je učinak reprezentacije Srbije na nedavno održanom Svetskom prvenstvu, ali i govorio o stanju u srpskom fudbalu i uspesima srpskih klubova u Evropi.

U opširnom intervjuu koji je dao za "Sportski žurnal", Kokeza je rekao da je očekivao više od nacionalnog tima, kao i ostatak javnosti, ali da ipak je nerealno to očekivati.

I prema njegovom ličnom priznanju naša reprezentacija i dalje nema dovoljan kvalitet da napravi rezultat kakav je napravila recimo Hrvatska.

Slaviša Kokeza kaže da Srbija nema tim za završnicu Svetskog prvenstva
Slaviša Kokeza kaže da Srbija nema tim za završnicu Svetskog prvenstva foto: Beta

- Kad pogledamo istini u oči, mi nemamo tim koji u ovom momentu može da dogura do završnice. Da budemo potpuno precizni, uzmite sve naše igrače pojedinačno i vidite gde igraju... Nemamo igrače u klubovima koji se takmiče u samoj završnici evropskih takmičenja - rekao je Kokeza.

Juventus je ovog leta Realu uzeo Ronalda, ali on neće igrati u večerašnjem meču u SAD-u (23.55). Kvota da će na meču evropskih giganata pasti tri i više golova (3+) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Real Madrid - Juventus.

Mnogo se govori i o njegovom odnosu sa dva najveća kluba - Partizanom i Crvenom zvezdom. On je već duže vreme u "medijskom ratu" sa crveno-belima.

- Iz Partizana se čujem sa Milošem Vazurom i ponekad sa gospodinom Vučelićem. Iz Crvene zvezde na vezi sam sa zvezdašima... Draganom Džajićem i trenerom Vladanom Milojevićem. I pred svaku evropsku utakmicu se čujemo, poželim im uspeh, ili bar pošaljem poruku podrške - rekao je Kokeza i dodao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.