AUSTRIJA IZ BEČA PRIMLJENA U GAZPROMOVU PORODICU: Oni su tek četvrta ekipa na čijem će dresu stajati ime naftnog giganta! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

novi član familije

AUSTRIJA IZ BEČA PRIMLJENA U GAZPROMOVU PORODICU: Oni su tek četvrta ekipa na čijem će dresu stajati ime naftnog giganta! (FOTO)

Austrijski gigant je od sada bratski klub Crvene zvezde

Objavljeno: 21:00h

Ruski naftni gigant Gazprom potpisao je sponzorski ugovor sa Austrijom iz Beča čime su Austrijanci postali novi član porodice u kojoj se nalaze Crvena zvezda, Zenit i Šalke.

Na konferenciji je rečeno kako će primarna stvar biti razvoj omladinske Akademije u kojoj su izemđu ostalih ponikli Herbert Prohaska i Toni Polster, kao i aktuelni fudbaler, Aleksandar Dragović.

- Rad sa podmladkom u Austriji je poznat i van naših granica i želimo da ga izgradimo dalje. Gazprom želi posebno da pomogne u tome - preneo je predsednik Austrije Volfgang Kacijan.

Aleksandar Medvedev, predsednik Gazproma, bio je zadovoljan sklopljenim ugovorom.

- Imamo puno iskustva u fudbalu. Sa Zenitom, Šalkeom i Crvenom zvezdom saradnja odlično funkcioniše. Uvereni smo da će i u Beču saradnja biti odlična. Želimo, međutim, pre svega u Beču da se skoncentrišemo na rad sa mladima - objasnio je Medvedev.

Gazprom osim ovih fudbalskih klubova, sponzoriše i UEFU i FiFU, a ugovor sa Austrijskim velikanom potpisan je na pet godina.

BONUS VIDEO: PANTELIĆEVA PORUKA DECI: Evo šta je legendarni napadač rekao svima koji maštaju da postanu fudbalske zvezde (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.