TEK ŠTO JE UŠAO U STRUČNI ŠTAB SRBIJE! KOSANOVIĆ: Мoramo da izađemo iz mulja u kom se nalazimo! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

superliga sribije

TEK ŠTO JE UŠAO U STRUČNI ŠTAB SRBIJE! KOSANOVIĆ: Мoramo da izađemo iz mulja u kom se nalazimo! (FOTO)

Milorad Kosanović dao je izjavu pred subotnji meč sa OFK Bačkom

Objavljeno:

Novopečeni savetnik dosadašnjeg selektora reprezentacije Srbije, Milorad Kosanović dao je izjavu za medije pred duel sa OFK Bačkom koji se igra u subotu u Kruševcu.

Napredak je u do sada odigranim utakmicama slavio u prvom kolu, dok je u drugom kolu poražen od Mačve, ali to ne brine mnogo iskusnog stručnjaka.

- Odigrali smo dve utakmice, jednu dobili, jednu izgubili. U Šapcu smo odigrali stvarno slabo, i nismo uspeli da uđemo u neki šanse - započeo je trener Kruševljana.

On veruje da sledeća utakmica zavisi od igre njegovog tima

Igrači Napretka
Igrači Napretka foto: Saša Pavlić Koky

- U subotu nas očekuje normalna utakmica, kao i sve druge, ovog puta u Kruševcu. Igramo protiv tima koji sigurno nije bolji od nas, pa onda od nas i zavisi kako će ta utakmica završiti. Ukoliko uspemo da odigramo onako kako ovaj tim može da igra, onda ne bi trebalo da bude problema da je dobijemo - poručio je strateg Čarapana.

- Pobeda je u ovom momentu jako važna, da bi konačno isplivali iz ovog mulja koji se pojavio. Mnogo je bitno zbog tima i igrača da utakmicu završimo kako treba. Mislim da smo kvalitetniji tim i da ćemo učiniti sve da nam bodovi ostanu ovde - zaključio je Kosanović.

Utakmica se igra u subotu od 20 časova u Kruševcu na stadinu Mladost.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.