SAD JE SVE ZVANIČNO: Miroslav Đukić je smenjen, Zoran Mirković novi trener Partizana!
Foto: Starsport©

GOTOVO JE

SAD JE SVE ZVANIČNO: Miroslav Đukić je smenjen, Zoran Mirković novi trener Partizana!

Klupski Odbor za hitna pitanja je održao sednicu i doneo odluku o budućnosti kluba

Objavljeno: 13:17h

Kao što je uveliko bilo najavljeno i očekivano već po završetku revanš meča između Trakaija i Partizana, sada je to potvrđeno i od strane kluba - Miroslav Đukić nije više trener crno-belih.

Na sednici Odbora za hitna pitanja po povratku u Srbiju doneta je odluka da se dosadašnjem strategu uskrati poverenje i dodeli otkaz usled pre svega loše igre i atmosfere koja se stvorila oko tima, ali i ne baš dobrih rezultata.

Miloš Vazura je potvrdio smenu Miroslava Đukića
Miloš Vazura je potvrdio smenu Miroslava Đukića foto: Starsport©

- Miroslav Đukić nije više trener Partizana. Klub mu se zahvlajuje na svemu sto je dosad uradio za nas, kao što je i on zahvalan Partizanu. Rastajemo se u dobrim odnosima. Sada već bivši trener ne potražuje nikakvu nadoknadu od kluba, a sav dug prema njemu biće isplaćen u naredne dve godine - rekao je generalni direktor kluba, Miloš Vazura.

Kako saznaje "Mozzartsport" sa iskusnim strategom je dogovorena odšteta od 250.000 evra koliko mu sleduje na ime onoga što je dosad zaradio i što mu se duguje, a ne 400.000, koji bi mu pripali da je potraživao novac od celog ugovora.

Zoran Mirković će biti novi trener Partizana
Zoran Mirković će biti novi trener Partizana foto: Damir Dervišagić

Na njegovo mesto će kao što je najavljeno stiži Zoran Mirković, dok bi njegov pomoćnik trebalo takođe da bude bivši igrač u funkcioner kluba Gordan Petrić.

- Novi trener biće imenovan u naredna dva ili tri dana, ali postoji dogovor sa Zoranom Batom Mirkovicem i on će preuzeti funkciju novog trenera - poručio je Vazura.

Žarko Lazetić će voditi ekipu do imenovanja Mirkovića za trenera
Žarko Lazetić će voditi ekipu do imenovanja Mirkovića za trenera foto: Starsport©

Očekuje se da Mirković potpiše ugovor na dve godine, a sve do konačnog dogovora i potpisivanja saradnje, ekipu će predvoditi dosadašnji pomoćnik Žarko Lazetić.

On će i voditi ekipu u nedelju na utakmici protiv Mladosti iz Lučana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.