KRSTAJIĆ OSTAJE SELEKTOR, ALI DOBIJA SAVETNIKA: Iznenadićete se ko će biti njegova desna ruka!
Foto: Starsport©

Biće mu ispomoć

KRSTAJIĆ OSTAJE SELEKTOR, ALI DOBIJA SAVETNIKA: Iznenadićete se ko će biti njegova desna ruka!

Pomalo neočekivana vest stiže da se FSS odlučio da jednog iskusnog stručnjaka priključi stručnom štabu nacionalnog tima

Objavljeno: 11:02h

Iako je javnost u Srbiji bila razočarana i smatra neuspehom što fudbalska reprezentacija nije prošla grupu na Svetskom prvenstvu, Mladen Krstajić će ipak ostati na mestu selektora.

Kako saznaju "Novosti", neće biti velike promene na klupi reprezentacije Srbije, ali će ipak biti jedna značajna, a to je da će Krstajić dobiti savetnika.

Iskusni Milorad Kosanović bi trebalo da postane neka vrsta savetnika i desne ruke mladom stručnjaku, kome je klupa nacionalnog tima prvi trenerski posao u karijeri.

Milorad Kosanović postaće savetnik Mladenu Krstajiću
Milorad Kosanović postaće savetnik Mladenu Krstajiću foto: Saša Pavlić Koky

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije žele na ovaj način da ojačaju stručni štab selekcije koju uskoro čeka novo iskušenje u Ligi nacija, koja će se prvo po grupama igrati od 6. septembra do 20. novembra, a Srbija se nalazi u Ligi C sa selekcijama Crne Gore, Rumunije i Litvanije.

Čuveni Hamburger danas, posle 54 godine, igra prvi meč u drugoj ligi Nemačke, a kvota da će slaviti u tom istorijskom duelu je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hamburger - Kil.

Zanimljivo je da će Milorad Kosanović praktično raditi dva posla, jer će osim novog zaduženja na mestu Krstajićevog savetnika ostati prvi trener Napretka iz Kruševca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.