Da li će skandal oko poreza prekinuti Seriju A?

ponovo afera

Da li će skandal oko poreza prekinuti Seriju A?

U petak ću na sastanku zahtevati od ostalih 19 predsednika klubova da suspenduju takmičenje - rekao je Zamparini za list Republika
Objavljeno:

Predsednik Palerma Mauricio Zamparini zatražio je da se suspenduju sve utakmice ove sezone u Seriji A posle skandala koji je zahvatio Italiju zbog utaje poreza. Kontroverzni Zamparini nalazi se među 64 osobe, u kojoj se sumnjiči više od 30 klubova Serije A i B, u istrazi Tužilaštva u Napulju da su oštetili državu zbog utaje poreza. - Mislim da ovo nije pravda, već bioskop. Istraga nema na čemu da se zasniva. Pozivam sve organe da istraže nepravilnosti na računima Palerma, klub i ja smo uvek poštovali pravila. U petak ću na sastanku zahtevati od ostalih 19 predsednika klubova da suspenduju takmičenje - rekao je Zamparini za list Republika.

Profimedia
U akciji pod imenom "Ofsajd" zaplenjena je imovina vredna 12 miliona evra, a pod sumnjom su potpredsednik Milana Adrijano Galijani, prvi čovek Lacija Klaudio Lotito, nekadašnji predsednik Juventusa Žan-Klod Blan, kao i nekoliko bivših i sadašnji fudbalera. Najpoznatiji među njima su Ernan Krespo, Adrijan Mutu, Dijego MIlito, Ezekijel Laveci, Marek Jankulovski, Antonio Noćerino, Gabrijel Paleta, Kristijano Molinaro, Ćiro Imobile, Herman Denis.... (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.