DINAMO ZAGREB ILI REPRIZA ČUVENIH DUELA IZ PROŠLOSTI: Zvezda saznala potencijalne protivnike u plej-ofu za Ligu šampiona!
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

Smanjen broj rivala

DINAMO ZAGREB ILI REPRIZA ČUVENIH DUELA IZ PROŠLOSTI: Zvezda saznala potencijalne protivnike u plej-ofu za Ligu šampiona!

Crveno-beli ukoliko prođu Spartak igraće protiv nekog od ovih timova

Objavljeno:

Završetkom 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona ne samo da smo dobili parove trećeg kola, nego smo saznali i potencijalne rivale Crvene zvezde u onom poslednjem kolu, takozvanom plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona.

Srpski šampion u 3. rundi kvalifikacija igraće protiv Spartaka iz Trnave, ali već sada zna koje su mu potencijalno poslednje prepreke na putu do grupne faze, ukoliko uspešno prebrodi dvomeče sa slovačkim prvakom.

Ono što se zna jeste da Zvezda u ponedeljak na žrebu za plej-of u Nionu, neće biti među nosiocima ni u tom poslednjem kolu kvalifikacija.

Crvena zvezda neće biti nosilac ni na žrebu za poslednje kolo kvalifikacija
Crvena zvezda neće biti nosilac ni na žrebu za poslednje kolo kvalifikacija foto: Starsport©

Zato će joj rivali biti neke od sledećih ekipa koje će se naći među u povlašćenom šeširu, a to su PSV Ajndhoven koji se uključuje od te poslednje runde kvalifikacija i tri tima koja stižu kroz treće kolo kvalifikacija.

A to su potencijalni pobednici mečeva između Seltika i AEK-a, Salcburga i Škendije i Astane i Dinama iz Zagreba. Dakle čak postoji mogućnost da dođe do okršaja srpskog i hrvatskog šampiona u borbi za ulazak u grupnu fazu.

Ono što se jasno zna jeste protiv koga sigurno neće igrati crveno-beli - Jang Bojs koji se uključuje od plej-ofa, pobednici mečeva Videoton - Malme i BATE - Karabag, jer će i te ekipe kao i zvezda biti neđu nenosiocima.

Žreb za plej-of ulaska u Ligu šampiona:

STAZA ŠAMPIONA

Nosioci

Salcburg – Škendija PSV Ajndhoven Seltik – AEK Atina Astana – Dinamo Zagreb

Nenosioci

Karabag – BATE Borisov Jang Bojs Malme – Videoton Crvena zvezda – Spartak Trnava

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.