ZVEZDA REŠILA SUDUVU: Neka se spreme Slovaci! Crveno-beli bez primljenog gola i s novom pobedom u 3. kolo! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starsport©

Kvalifikacije za Ligu šampiona

ZVEZDA REŠILA SUDUVU: Neka se spreme Slovaci! Crveno-beli bez primljenog gola i s novom pobedom u 3. kolo! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja na ovom meču ste pratili u "lajv blogu" na Espresu

Objavljeno: 21:26h

Crvena zvezda je odradila svoj posao u Litvaniji i novom pobedom nad Suduvom 2:0 stigla do 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Srpski šampion je posao u meču sa litvanskim prvakom odradio većinski u Beogradu kada je trijumfovao 3:0, pa je susret u Marijumpolju bio maltene čisto "odrađivanje", a izabranici Vladana Milojevića su to uradili onako kako bi trebalo.

Nemanja Milić na utakmici u Litvaniji
Nemanja Milić na utakmici u Litvaniji foto: Starsport©

Ostvarena je nova pobeda u Evropi, bez obzira što nije bilo spektakularne igre, ali je takođe bitno da ni u šestom ovosezonskom meču nije primljen gol, pa je Milan Borjan ostao nesavladan.

Na vreme su crveno-beli u ovom meču otvorili protivnika još kada je Ben sjajnim udarcem sa distance u 8. minutu postigao vodeći gol.

Miloš Degenek na meču protiv Suduve
Miloš Degenek na meču protiv Suduve foto: Starsport©

Posle toga su rešili da čekaju svoju priliku i eventualno neku grešku protivnika, da se ne umaraju previše i to su i uradili do kraja meča.

Nemanja Radonjić je opet bio strelac, mada najveće zasluge za taj pogodak idu Nenadu Krstičiću.

Nemanja Radonjić već igra u sjajnoj formi
Nemanja Radonjić već igra u sjajnoj formi foto: Starsport©

Sada Milojević i njegovi igrači mogu mirno da se posvete narednim protivnicima, pre svega Spartaku iz Trnave u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a Zvezda ima sjajnu šansu da kroz taj dvomeč makar obezbedi sigurno učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, ali i da stigne u predvorje grupne faze Lige šampiona.

Prvi meč je na programu već sledeće nedelje.

Slavoljub Srnić je na ovom susretu prvi put igrao od starta ove sezone
Slavoljub Srnić je na ovom susretu prvi put igrao od starta ove sezone foto: Starsport©

SUDUVA - CRVENA ZVEZDA 0:2

(Ben 8, Radonjić 38)

Suduva: Kardum, Švrljuga, Leimonas, Jankauskas, Živanović (od 68. Gajdučik), Slavickas, Finkler, Matulevičijus (od 77. Asevedo), Verbickas, Vezevičijus (od 60. Kasparavičijus), Sisilija.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Degenek, Rodić (od 66. Gobeljić), Jovičić, Srnić (od 76. Ebisilio), Krstičić, Ben, Radonjić, Milić (od 60. Stojiljković).

Sva dešavanja na ovom meču ste pratili u "lajv blogu" na Espresu.

90. minut - Kraj utakmice! Crveno-beli su bez primljenog gola i sa pet datih Litvancima prošli u narednu rundu.

70. minut - Nikavih dešavanja u ovim trenucima na terenu. Crveno-beli igraju smireno, bez rizika, već su obezbedili prolazak dalje i pobedu, a sada je najbitnije da se izbegnu povrede i žuti kartoni.

53. minut - Pokušaj Verbickasa iz daljine, ali lopta odlazi preko gola.

45. minut - Kraj prvog poluvremena u čijem je finišu opet Radonjić imao priliku da postigne gol, ali se sada nije snašao.

38. minut - GOOOL! Nemanja Radonjić postiže drugi gol za Crvenu zvezdu, ali je sav posao obavio Nenad Krstičić. Iskusni vezista je presekao loptu na sredini terena, pokrenuo kontru i onda asistirao Radonjiću.

23. minut - Odličan šut Nemanje Radonjića iz daljine, ali lopta prolazi pored stative.

13. minut - Sjajna sada šansa na drugoj strani. Stojković je maltene na gol liniji izbacio loptu posle udarca Verbickasa.

8. minut - GOOOL! Samo što je počela utakmica Crvena zvezda postiže pogodak, strelac je Ben. Lepo je odložio sebi loptu pa raspalio sa distance, a ona se od stative odbila u mrežu Karduma.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.