SPARTAK BRANI DVA GOLA PREDNOSTI U PRAGU! Gaćinović: Samo jedan igrač neće moći da konkuriše za tim, ostali su zdravi! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Partizan Video Materijal

Srećno, golubovi

SPARTAK BRANI DVA GOLA PREDNOSTI U PRAGU! Gaćinović: Samo jedan igrač neće moći da konkuriše za tim, ostali su zdravi! (FOTO)

Nadamo se da će onih 2:0 biti dovoljno za prolaz u narednu fazu!

Objavljeno:

Spartak iz Subotice u četvrtak uveče igraju revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Spartom u Pragu, a tamo brane dva gola prednosti iz Novog Sada.

Golubovi će odraditi trening na Generali areni, na kojoj se u četvrtak od 19 časova igra revanš susret između češkog i našeg tima. Raspoloženje u subotičkom timu je, uprkos prvenstvenom porazu u Bačkoj Palanci (1:2), na visokom nivou, a šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović pred polazak na put je istakao da će i u gostima Spartak napadati:

- Nema nikakve sumnje da je pred nama jedna od najvažnijih utakmica u istoriji Spartaka. Važno je, međutim, da ostanemo čvrsto na zemlji i da u susret uđemo mirnih glava. Svesni smo da nas čeka duel s izuzetno dobrim timom, ekipom koja praktično može da pobedi svakog rivala u Evropi. I pored lepe pobede od 2:0 u prvom susretu, nećemo odustajati od našeg, napadačkog stila igre. Rekao sam da je u prvom susretu bilo 4:0 za nas, ne bi nam to garantovalo prolazak u 3. kolo i baš zbog toga moraćemo da budemo barem na istom nivou kao što smo to bili u Novom Sadu - prenosi Dnevnik Gaćinovićeve reči.

Vladimir Gaćinović
Vladimir Gaćinović foto: Starsport©

Vladimir Gaćinović je postavom u Novom Sadu iznenadio Čehe, u kojoj je, između ostalog, na mestu najisturenijeg igrača nastupio Bojan Čečarić. Na pitanje da li sprema neka taktička ili igračka iznenađenja i u Pragu, Gaćinović je odgovorio:

- Afum je povređen i ne znam da li će moći da konkuriše za tim sutra uveče. Svi ostali momci su zdravi i jedina nevolja je u tome što tokom poslednjih 15-20 dana nismo imali vremena za treninge ili oporavak. Naravno da znam kako i s kojim timom će nastupiti u Pragu, ali razumećete i to da ne bih javno da se izjašnjavam.

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.