MIlOJEVIĆ: Krećemo od nule, pobeda iz Beograda mora da se zaboravi! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

kvalifikacije za ligu šampiona

MIlOJEVIĆ: Krećemo od nule, pobeda iz Beograda mora da se zaboravi! (FOTO) (VIDEO)

Evo šta je poručio trener crveno-belih pred revanš neč sa Suduvom u Litvaniji

Objavljeno: 21:12h

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da pobeda iz Beograda (3:0) mora da se "izbriše" kako bi ekipa na pravi način shvatila ozbiljnost revanša protiv Suduve u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Nikada u fudbalu ne može da se kaže da je sigurno, odigralo se samo prvo poluvreme. Igraćemo kao da je 0:0, zaboravili smo utakmicu u Beogradu, kao da ne postoji za nas - rekao je Milojević na konferenciji za medije u Marijampolju.

Milojević je dodao da ne veruje da će biti iznenađenja sa obe strane.

Na pitanje litvanskih novinara da li se trener Zvezde pribojava Suduve, odnosno slične situacije kao protiv APOEL-a kada je dala tri gola za 20 minuta, Milojević je odgovorio u svom stilu.

- Ne mogu da pričam na takav način. Tačno je da je postigla Suduva Apoel-u tri gola... Suduva je dobar tim, najbolji u svojoj zemlji, respektujemo ih, ali neću unapred da pričam. Videćemo sutra.

Potvrdio je i da je napadač Milan Pavkov ostao u Beogradu zbog stomačnih problema.

Prema njegovim rečima najvažnije mu je da tim pobeđuje, a ne da sačuva mrežu, iako ga raduje što ove sezone njegova odbrana nije kapitulirala.

- Iskreno, pokušavamo da probamo da pobedimo svaku utakmicu, a podatak da nismo primili gol pokazuje da ekipa funkcioniše u svim elementima. Savremrni fudbal zahteva da budete jaki u svim segmentima. Najdraze mi je da pobedimo, a onda potom i da ne primimo gol. Igrači rade dobar posao.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda foto: Dado Đilas

Crveno-bele je u Litvaniji sačekala velika vrućina, ali Milojević ne vidi to kao

problem.

- Kako je njima, tako i nama. Odigrali smo i protiv Radničkog, moramo adekvatno da se pripremimo. Jeste toplo i sparno, leto je i ne možemo da očekujemo drugačije vreme - zaključio je Milojević, uz konstataciju da mu je drago što se nalazi u mestu gde je omladinska reprezentacija Srbije bila prvak Evrope 2013. godine.

Revanš meč između Suduve i Crvene zvezde igra se sutra od 19:30.

BONUS VIDEO: Doček vaterpolista

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.