Fudbaler Radničkog optimista: Možemo da dođemo do preokreta i napravimo ČUDO!
Foto: Starsport©

Sa verom u tim

Fudbaler Radničkog optimista: Možemo da dođemo do preokreta i napravimo ČUDO!

Fudbaleri Radničkog su u nedelju upisali drugi poraz u samo tri dana

Objavljeno: 17:10h

Fudbaler Radničkog iz Niša Nikola Stanković ocenio je danas da njegova ekipa u revanš utakmici protiv Makabija iz Tel Aviva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa može da dođe do preokreta koji bi doneo plasman u narednu fazu.

- Biće to istorijska utakmica za Niš, a mi iskreno mislimo da možemo da načinio podvig. Puno bi nam značio brzi gol, jer bi onda igrali na krilima publike, a tada je sve moguće. Rezultat jeste nepovoljan, ali ne toliko da ne bi mogao da se stigne pred našim navijačima - rekao je Stanković za klupski sajt.

Fudbaleri Radničkog su u nedelju upisali drugi poraz u samo tri dana.

Niški tim je u Beogradu izgubio od Crvene zvezde sa 2:0, u derbiju drugog kola Super lige Srbije, a pre toga je istim rezultatom izgubio u Tel Avivu od Makabija u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

- Moraćemo da popravimo mnoge stvari, jer tamo nije sve funkcionisalo kako treba. Nadam se i da ćemo biti kompletni, mada situacija sa povredama Haskića i Crnomarkovića nije baš najbolja. Uglavnom, mi ćemo dati sve od sebe, potrošiti i poslednji atom snage, a da li će to biti dovoljno, ostaje da se vidi. Makabi je pokazao je kvalitetna i iskusna ekipa i svakako da će se i oni pitati u toj utakmici - kazao je Stanković.

Utakmica između Radničkog i Makabija igraće se u četvrtak od 21.00 na niškom Čairu.

BONUS VIDEO: KAPITEN UZEO MIKROFON I NAPRAVIO HAOS: Evo šta je Filip Filipović poručio navijačima sa balkona (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.