TOTALNO NEOČEKIVANO! Veliki preokret u slučaju Đorđa Jovanovića! (VIDEO)
Foto: AP

ZAVRŠENO?!

TOTALNO NEOČEKIVANO! Veliki preokret u slučaju Đorđa Jovanovića! (VIDEO)

Iako ima samo 19 godina za prvi tim Partizana debitovao je još u novembru 2016. godine kod trenera Marka Nikolića na gostovanju Čuki na Banovom brdu

Objavljeno:

Iako se govorilo da je sve već gotovo, Đorđe Jovanović neće preći u Briž, a ni u Standard.

Za mlađanog Đoleta su se prvo interesovala ova dva kluba, pominjalo se i obeštećenje od 700.000 evra, kao i da je transfer završen još pre početka priprema crno-belih iz Beograda, ali je mladi napadač ipak odlučio da se prvo oproba u klubu sa nešto manjim ambicijama i pritiskom.

- On je dobar igrač, koji dobro radi, izuzetno je uporan, ubitačan u kaznenom prostoru. Ima mnogo potencijala. Ako ga je Briž pratio, onda je jasno, u pitanju je sjajan napadač - rekao za Het Laatste Nieuws nekadašnji trener Crvene zvezde i upravo Lokrena Aleksandar Janković.

Jovanović je bio sjajan u mlađim kategorijama crno-belih. Iako ima samo 19 godina za prvi tim Partizana debitovao je još u novembru 2016. godine kod trenera Marka Nikolića na gostovanju Čuki na Banovom brdu. Prošle sezone je dobio još više prostora, pa je na kraju sakupio ukupno 26 seniorskih mečeva u crno-belom dresu i postigao četiri gola.

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.