NIKŠIĆANIN SE OŽENIO U MATIĆEVOM DRESU: Odmah je stigla video poruka iz Mančester junajteda kojoj se nije nadao! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Neobičan izbor

NIKŠIĆANIN SE OŽENIO U MATIĆEVOM DRESU: Odmah je stigla video poruka iz Mančester junajteda kojoj se nije nadao! (VIDEO)

Srpski reprezentativac bio je oduševljen gestom Nikole Kadovića

Objavljeno:

Znamo da je Nemanja Matić jedan od najskromnijih i najprizemnijih srpskih fudbalera bez obzira na status zvezde koji ima u svetu i što igra za slavni Mančester junajted.

A posebno ga oduševe gestovi običnih ljudi i njegovih obožavatelja, baš kao što je to slučaj sa momkom iz Nikšića koji se odlučio na nesvakidašnji potez.

Nikola Kadović je oženio svoju devojku Vesnu Crnogorac, ali ono zbog čega je dospeo u žižu javnosti ovaj Nikšićanin jeste njegov izbor odela u kome je izgovorio "sudbonosno da".

Kadović je za tu svečanost obukao dres srpskog reprezentativca, a fotografija sa venčanja je vrlo brzo postala hit na društvenim mrežama, pa je stigla i do samog Matića.

- Hoću da vam čestitam i da poželim srećan brak. Nadam se da ste uživali na venčanju, video sam slike. Nikola, odelo ti je bilo fantastično. Želiim vam puno sreće i uživajte zajedno - poručio je Matić novopečenim mladencima putem specijalne video poruke koju je snimio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.