KRAMPONIMA, NOGOM U KIČMU, GAŽENJE! JA NE PADAM, JA SE RASPADAM! Nejmar zakukao posle silnih prozivki!
Foto: Reuters

istina je drugačija

KRAMPONIMA, NOGOM U KIČMU, GAŽENJE! JA NE PADAM, JA SE RASPADAM! Nejmar zakukao posle silnih prozivki!

Brazilac je bio konstatno na udaru zbog valjanja po travi

Objavljeno: 16:03h

Brazilac Nejmar važi za jednog od najboljih i najskupljih fudbalera današnjice, ali i za najvećeg glumca svetskog fudbala, jer često od bezazlenih prekršaja napravi dramu.

Zbog kritika da je na Svetskom šampionatu u Rusiji na svakoj utakmici pokušavao da iscenira faul i da je na travi proveo 14 minuta, Nejmar je rešio da se obrati javnosti.

U reklami za "Džilet", zvezda Pari Sen Žermena je rekla da pokušava da se promeni, ali i da mediji često prave lošu sliku o njemu.

Nejmar
Nejmar foto: Starsport©

- Kramponima na štitnike, udarac nogom u kičmu, gaženje po stopalima... Možda ponekad mislitie da preterujem, ponekad je zaista tako. Ja patim na terenu, ne možete da zamislite kroz šta prolazim - počeo je Nejmar i podsetio na povredu kičme sa SP 2014. godine i pucanja metatarzalne kosti prošle sezone.

Iako je osvojio brojne titule, fudbaler iz Sao Paula ima 26 godina.

- Kada ne dam intervju i kada izgledam nekulturno, to nije zato što sam razmaženi klinac, već zato što još nisam naučio da budem frustiran i da vas razočaram - dodao je.

Ipak, bivša zvezda Santosa i Barselone svesna je da preteruje u "valjanju".

- Borim se da zadržim dečaka u sebi, ali ne na terenu. Mislite da padam previše, ali ja ne padam nego se raspadam. To me više boli od gaženja operisanog članka. Dugo mi je trebalo da prihvatim vaše kritike i postanem novi čovek - zaključio je Nejmar.

Glumac ili ne, procenite sami u videu ispod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.