VRATIO SE ODBEGLI SIN: Veljko Simić potpisao za Zvezdu, a ovo su prve reči koje mu je uputio predsednik kluba! (FOTO) (VIDEO)
Foto: crvenazvezdafk.com

opet je tamo gde je počeo

VRATIO SE ODBEGLI SIN: Veljko Simić potpisao za Zvezdu, a ovo su prve reči koje mu je uputio predsednik kluba! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli su doveli još jednog igrača ovog leta

Objavljeno: 18:27h

Ono što je najavljeno dobilo je potvrdu i na papiru. Veljko Simić se vratio u Crvenu zvezdu koju je napustio još kao maloletni tinejdžer.

Mladi ofanzivac je potpisao četvorogodišnji ugovor sa matičnim klubom u koji se vraća posle boravka u Zemunu, gde je oživeo svoju karijeru koja je bila u velikom padu.

- Želim ti da sa Zvezdom osvojiš sve što se može osvojiti - poručio mu je predsednik kluba Svetozar Mijailović po potpisivanju ugovora.

- Emocije su najpozitivnije moguće, po drugi put sam u klubu gde sam i počeo i kojem mogu reći da pripadam. Jako mi je drago što sam dobio drugu šansu. Očekivanja u Crvenoj zvezdi su uvek maksimalna, siguran sam da ćemo i ove godine igrati ponovo u Evropi. U domaćem prvenstvu uvek ćemo se truditi da igramo do samog kraja. Neće mi biti problem da se uklopim, poznajem nekolicinu igrača, Stojkovića, Radonjića, Jovičića - rekao je Simić.

Fudbaler rođen 1995. godine iz Crvene zvezde je otišao u Bazel, potom je kao pozajmljeni igrač nastupao za mnogo klubova, uglavnom niželigaških, a posle kraćeg perioda u Zemunu ponovo se vratio na mesto na kojem je i započeo karijeru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.