PRAVI FUDBALSKI GLADIJATOR: Runi u istoj utakmici oduševio i prestravio navijače DC-a, dao je gol ali je meč završio krvave glave (FOTO)
Foto: AP

tvrd momak

PRAVI FUDBALSKI GLADIJATOR: Runi u istoj utakmici oduševio i prestravio navijače DC-a, dao je gol ali je meč završio krvave glave (FOTO)

Na sreću ili nesreću, ovo mu nije prvi put da mu se dogodi ovako nešto

Objavljeno: 19:21h

Fudbaleri DC junajteda slavili su na svom terenu u meču protiv Kolorado Rapidsa sa 2:1 u 23. kolu MLS lige, a meč je obeležio niko drugi nego legenda "Gordi Albiona" i fudbaler domaćeg tima Vejn Runi.

DC je do vođstva došao u 33. minutu meča pogotkom upravo nekadašnjeg igrača Evertona i Junajteda, koji je tako postigao prvi gol od kako je sa Ostrva prešao na Američki kontinent.

Međunim, ovaj meč neće upamtiti samo po prvencu, već će pored lepog sećanja za ovaj meč imati i sećanja vezana za nezgodu koju je doživeo u pomenutom meču.

On je u nadoknadi vremena dobio udarac u nos, nakon kojeg mu je lice u samo nekoliko sekundi bilo prekriveno krvlju. Više je ličio na ratnika nego fudbalera.

- Runi je čvrst momak i mislim da mu ovo nije prvi put da je krvav na terenu. Fantastičan je u svakom smislu - rekao je trener DC junajteda Ben Olsen.

BONUS VIDEO: AUUU! NEĆETE VEROVATI SOPSTVENIM OČIMA! Ovo je najluđi koš koji ste ikada videli!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.