LEONARDO PRED POTPISOM: Zamena za jednu od najvećih bombi leta! (VIDEO)
Foto: Partizan.rs

Rešenje na pomolu

LEONARDO PRED POTPISOM: Zamena za jednu od najvećih bombi leta! (VIDEO)

Na sreću, tim neće morati da razmišlja o obeštećenju već samo o obezbeđivanju adekvatne plate

Objavljeno: 18:42h

Kada je u pitanju slučaj Leonardo, Partizan kao destinacija je izgleda bila samo fikcija navijača i uprave crno-belih.

Brazilac je vrlo brzo završio epizodu u Saudijskoj Arabiji i sprema se za povratak u Evropu, po svemu sudeći u francuski Bordo.

Nakon što su od početka leta uspeli da inkasiraju 53 miliona evra od prodaje Malkoma Barsi i Pabla Krasnodaru, došao je trenutak da se deo tog novca uloži u popunjavanje rupa u timu koje su nastale pomenutim odlascima.

Plan je da Malkomovo upražnjeno mesto popuni zemljak Leonardo koji uz to ne bi iziskivao previše ulaganja jer je trenutno slobodan igrač.

Bordo bi trebalo samo da obezbedi novac za platu sjajnog Brazilca.

Iako je Leonardo u saudijskom Al Ahliju imao ugovor na minimum još godinu dana vredan 2.200.000 evra po sezoni uz opciju da saradnja bude produžena na još dve sezone, nije uspeo da izdrži tamo.

On se jako teško uklapao u specifičnu sredinu i pravila koja važe u Saudijskoj Arabiji, pa je bilo logično da potraži novu sredinu.

Posle raskida ugovora se vratio u domovinu, a sada ima priliku da načini možda i najbitniji korak u svojoj fudbalskoj karijeri.

Pored Leonarda, Bordo radi na dovođenju meksičkog štopera Dijega Rejesa kojem je istekao ugovor sa Portom, a ponudio je i 11.000.000 evra Fluminenseu za talentovanog brazilskog napadača Pedra kojeg žele brojni evropski klubovi.

BONUS VIDEO: AUUU! NEĆETE VEROVATI SOPSTVENIM OČIMA! Ovo je najluđi koš koji ste ikada videli!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.