SRBIN DIGAO BUNU U LIVERPULU! Početak Grujićevog rata sa Klopom, kako će navijači Liverpula reagovati na ovo?! (FOTO)
Foto: Reuters

NEKA SI IM REKAO

SRBIN DIGAO BUNU U LIVERPULU! Početak Grujićevog rata sa Klopom, kako će navijači Liverpula reagovati na ovo?! (FOTO)

Grujić je u Liverpul na isistiranje Klopa stigao na leto 2016. godine, ali se od tada nije naigrao

Objavljeno:

Mladi fudbaler Liverpula Marko Grujić, čiji se status u nekada slavnom engleskom klubu rešava ovih dana, jasno je poručio menadžeru Jirgenu Klopu i struci da ne želi da sedi naredne sezone na klupi i traži da ukoliko mu se ne omogući minutaža pod hitno napusti klub.

- Radim i treneiram kao da ću ostati u Liverpulu. Ostalo mi je još tri godine ugovora. Još nisam pričao sa menadžerom i ljudima iz kluba o novom ugovoru. Sešćemo za sto za dve sedmice, pa ćemo da vidimo. Želim da se dokažem Jirgenu Klopu. Ali, radije bih otišao negde da igram umesto da ovde sedim na klupi - rekao je Grujić i jasno stavio do znanja da neće više da trpi poniženja.

Marko Grujić i kapiten Džordan Henderson
Marko Grujić i kapiten Džordan Henderson foto: Reuters

Reprezentativac Srbije je rekao i da mu prija interesovanje Kardifa, ali da još uvek traži najbolje rešenje za nastavak karijere.

- Video sam u novinama i na televiziji da me ponovo žele u Kardifu. To mi mnogo znači, jer to zanči da sam u Kardifu ostavio dobar utisak. Moramo da vidimo šta je najbolje za mene i klub - podvukao je Grujić.

Grujić je u Liverpul na isistiranje Klopa stigao na leto 2016. godine, s tim da je ugovor sa "crvenima" potpisao već u januaru, ali je šest meseci boravio na pozajmici u Crvenoj zvezdi. Od tog trenutka u žestokoj konkurenciji nije mogao da se izbori za minutažu i proteklih pola godine je bio na "kaljenju" u Kardifu.

BONUS VIDEO: Zanimljiva dešavanja među zaraćenim frakcijama navijača Partizana tokom poluvremena

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.