KOMŠILUK OPET U STRAHU! Zlatko Dalić ipak napušta kormilo reprezentacije Hrvatske?! (FOTO)
Foto: EPA/Yuri Kochetkov

LOŠE VESTI ZA VATRENE

KOMŠILUK OPET U STRAHU! Zlatko Dalić ipak napušta kormilo reprezentacije Hrvatske?! (FOTO)

Opet na videlo kreću da izlaze nefudbalske stvari

Objavljeno:

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić još uvek nije siguran da li će ostati na klupi Vatrenih.

- Najlepše je otići kada ste na vrhu. Ja sam na vrhu, napravio sam maksimum. Nisam ja mađioničar, u tim trenucima je najbolje da se pokupite i odete. Rekao sam u Livnu - toliki narod i emocije, teško je to zanemariti. Ja sam običan čovek, jedan iz naroda. Ne mogu zanemariti te ljude, živim najlepše trenutke svoje trenerske karijere, ali moram da budem veoma oprezan. Meni se nikuda nežuri, imam neke privatne stvari koje rešavam. Pre svega, javiću se igračima, oni su sada na odmoru - objasnio je Dalić.

Zlatko Dalić
Zlatko Dalić foto: Reuters

Dalić je nezadovoljan odnosom čelnika HNS-a, tvrdi da su pokušali da ga smene i pre starta Mundijala u Rusiji.

- Ne mogu da podnesem da ljudi koji dva puta u životu nisu šutnuli loptu odlučuju o mojoj sudbini. Ne zavisim od drugih i neopterećen sam, ali ne mogu da dopustim da se neko igra sa mnom i da me za dva meseca ponovo neko smenjuje - rekao je Dalić i nastavio:

- Zahvaljujem HNS-u na šansi koju sam dobio, ali rekao sam stvrari koje mi smetaju. Hrvatski selektor mora da se štiti kao institucija, a ne kao Zlatko Dalić. To je tvo selektor, štiti ga. Ako hoću da moj pomoćnik bude taj i taj, onda neka bude, a ne da moram za to da se borim mesecima. Zbog Svetskog prvenstva nisam sa tim stvarima hteo da izlazim u javnost, jer sam znao da ćemo napraviti nešto veliko, u suprotnom ne bih prešao preko toga - rekao je nedavno Dalić za hrvatske medije.

BONUS VIDEO: Čudna proslava gola Filipa Stojkovića i Nemanje Radonjića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.