TUŽNO JE GLEDATI OVAKAV PARTIZAN! Bivši predsednik opleo po upravi kluba: Žalosno je da Saša Ilić sa 40 godina vadi kestenje iz vatre! (VIDEO)
Foto: Starsport©

ŠTA KAŽETE NA OVE REČI?!

TUŽNO JE GLEDATI OVAKAV PARTIZAN! Bivši predsednik opleo po upravi kluba: Žalosno je da Saša Ilić sa 40 godina vadi kestenje iz vatre! (VIDEO)

- Razumem navijače i to što su skandirali - reče čovek koga su takođe navijači "najurili" iz kluba

Objavljeno: 09:27h

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić opleo je po sadašnjem rukovodstvu Parnog valjka, kaže da će Zvezda ponovo bežati crno-belima 30 bodova i da je žalosno što je Saša Ilić sa 40 godina najbolji igrač.

- Kao veliki navijač razočaran sam onim što vidim. Tužno je gledati ovakav Partizan, igrači su prosečni, oni u moje vreme ne bi bili u prvih 20. Odgovornost za takvo stanje snose oni koji vode klub. I to nije problem od juče, to se dešava već nekoliko godina, samo se sada sve otvorilo. Čini mi se da su od mog odlaska prodali minimum 100 igrača, od toga 18 reprezentativaca, što je previše, a nisu doveli adekvatne zamene - kazao je za Kurir Đurić.

Nije optimista bivši predsednik Partizana što se budućnosti kluba tiče.

- Nemam ništa ni protiv Vučele niti bilo koga u klubu ali ovo je pokazatelj da se ne radi dobro. Ako nastavimo ovako Zvezda će nam opet bežati 30 bodova što je žalosno i tužno. Voleo bih da grešim, ali Partizan ne ide u dobrom pravcu.

Dragan Đurić
Dragan Đurić foto: Dragan Kadić

Navijači su besni i žele da vide leđa treneru Miroslavu Đukiću. - Razumem navijače i to što su skandirali. Žalosno je što je nama Saša Ilić sa 40 godina i dalje glavni igrač. Ja njega mnogo volim i nema većeg partizanovca od njega, ali ne može on sa toliko godina da bude neko ko izvlači kestenje iz vatre. To govori kako se radi u klubu. Đukić se nije snašao, nema lično ništa protiv njega, očigledno ne zna da radi u ovakvim uslovima, sve su to razlozi krize.

BONUS VIDEO: Reakcija navijača na Miroslava Đukića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.