GOBELJA PRED RADNIČKI: Moramo da igramo prvenstvene utakmice dobro kao i evropske! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

JELEN SUPER LIGA

GOBELJA PRED RADNIČKI: Moramo da igramo prvenstvene utakmice dobro kao i evropske! (VIDEO)

Izjava univerzalca Crvene zvezde pred utakmicu sa Nišlijama

Objavljeno: 20:41h

Zvezda u nedelju od 19h dočekuje Radniči, evo šta Marko Goblejić kaže pred meč.

- Znamo da nas očekuje težak meč, ekipa Radničkog igra kvalifikacije za Ligu Evrope i ove godine, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Gledao sam njihov prvi meč i zaista mi se dopao stil igre koji imaju. Predvodi ih odličan trener Nenad Lalatović i znamo da nam neće biti lako. Moramo dobro da se pripremimo za taj meč kako bismo osvojili tri boda - rekao je Gobeljić.

Gust raspored na startu sezone ne predstavlja problem Zvezdinim fudbalerima. - Mi uvek verujemo u sebe, a sigurno nam je još jedan plus to što ostvarili pobedu u prethodnoj evropskoj utakmici. Sigurno je samopouzdanje u ekipi poraslo i sada je na nama da ponovimo podjednako dobar meč. Moramo da igramo prvenstvene utakmice dobro kao i evropske. Možda jeste gust raspored, ali imamo dovoljno vremena i da se odmorimo i pripremimo za meč sa Radničkim -

Gobeljić ističe da su novi igrači odlično prihvaćeni u ekipi. - Novi fudbaleri su se odlično uklopili, na svakoj poziciji imamo više igrača koji podjednako dobro mogu da igraju. Za koga god šef da se opredeli da bude u startnoj postavi ne može da pogreši, svi dajemo svoj maksimum u svakom momentu - zaključio je Gobeljić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.