ODRŽAN SASTANAK UPRAVE PARTIZANA: Odlučena sudbina Miroslava Đukića!
Foto: Starsport©

I treći put je preživeo

ODRŽAN SASTANAK UPRAVE PARTIZANA: Odlučena sudbina Miroslava Đukića!

Posle jasne poruke svih frakcija navijača da ne žele više iskusnog stručnjaka za trenera, uprava je zasedala u Humskoj

Objavljeno: 14:36h

Miroslav Đukić ostaje do daljnjeg trener Partizana! To je epilog sastanka uprave crno-belih u petak koji je bio iniciran porazom od Radnika u Surdulici i lošom igrom ekipe protiv Trakaija u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Grobari su rekli svoje i jasno tokom čitavog meča u četvrtak uveče u Humskoj poručivali da ne žele da Đukić više bude trener kluba, a čak su i skandirali "Uprava napolje", prvi put od kada je uprava stala pod komandu Milorada Vučelića i njegovih potpredsednika.

Za "Mozzart sport" su iz Humske potvrdili da iskusni stručnjak ostaje na mestu stručnog štaba, bez obzira na pritisak svih navijačkih frakcija, ali do kada, to se ne zna u ovom trenutku.

Transparent Grobara sa južne tribine kojim su se oprostili od Đukića
Transparent Grobara sa južne tribine kojim su se oprostili od Đukića foto: Espreso

Nije ovo bila jednoglasna odluka, jer je bilo i suprotnih stavova i mišljenja, jer postoji i deo uprave koji je smatrao da Đukić bi trebalo da bude smenjen, uglavnom isti onaj deo koji je to zahtevao i po završetku prethodne sezone.

Đukić je na ovaj način i treći put od kada se prošlog leta vratio u Humsku preživeo smenu, jer se najpre zahtevao njegov otkaz posle ispadanja iz Lige Evrope i poraza od Radničkog u Nišu, potom i na kraju prošle sezone kada je posle osvajanja Kupa bio na udaru uprave zbog svojih izjava i morao je da se izvinjava, i sada treći put.

Miroslav Đukić je tri puta do sada preživeo smenu u Humskoj
Miroslav Đukić je tri puta do sada preživeo smenu u Humskoj foto: Starsport©

Jedan od razloga zašto je ovakva odluka donesena jeste što i nema konkretne ideje, niti mogućnosti da se odmah angažuje njegova zamena, a pogotovo je delikatan trenutak jer je tek početak sezone, utakmice se igraju na svaka tri dana, a novi trener bi imao vezane ruke pošto niti je prošao pripreme, niti selektirao ekipu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.