IZ RADNIČKOG KIPTE OD BESA ZBOG SUDIJE OBRADOVIĆA: Kome to smeta što smo se vratili u Evropu?! Ne znamo da li je bio na stadionu, ali mi ga nismo zvali!
Foto: FK Radnički Niš

saopštenje iz Niša

IZ RADNIČKOG KIPTE OD BESA ZBOG SUDIJE OBRADOVIĆA: Kome to smeta što smo se vratili u Evropu?! Ne znamo da li je bio na stadionu, ali mi ga nismo zvali!

Iz Radničkog demantuju da je kontroverzni arbitar bio njihov specijalni gost na utakmici protiv Maltežana

Objavljeno:

Povodom pisanja pojedinih medija da je sudija Srđan Obradović bio počasni gost Radničkog iz Niša na meču sa Gzira Junajtedom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, niški klub je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti.

- U Srbiji je najteže oprostiti uspeh. To su pokazali i pojedini mediji, kada su uoči teške utakmice u Tel Avivu protiv Makabija, umesto da pišu o uspehu FK Radničkog, jer posle 35 godina učestvuje u evropskom takmičenju bave plasiranjem neproverenih i zlonamernih insinuacija da je sudija Srđan Obradović bio počasni gost na utakmici FK Radnički – Gzira Junajted u Nišu.

Sudija Obradović nije bio počasni gost Radničkog na pomenutoj utakmici i bilo kakve zlonamerne i tendeciozne tvrdnje pokazuju samo to da nekom smeta povratak našeg kluba na evropsku scenu.

Mi ne znamo da li je pomenuti gospodin bio u nekoj od loža, jer je stadion Čair tog dana bio pun, nakon nekoliko decenija, ali znamo sigurno da nije bio gost na poziv rukovodstva Radničkog. Verovatno je i pun stadion Čair zasmetao tim istim osobama i bio im dodatni motiv kako bi počeli da se bave fabrikovanjem neistina u vezi prisustva sudije Obradovića na stadionu.

Uostalom, za pomenutu utakmicu u Nišu, kao što je i ranije više puta rečeno, svi na stadionu su kupovali karte, od veterana kluba, preko navijača, do članova uprave Radničkog, jer su time želeli da pokažu da stoje iza Radničkog, ali i da bi se dodatnim prihodima od prodaje karata pomoglo u lečenju niškog novinara.

Dostavljamo vam i fotografiju centralne lože sa utakmice Radnički – Gzira Junajted, gde svojim očima možete da se uverite da tu nije bilo gospodina u ružičastom sakou - navodi se u saopštenju niškog kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.