ZLATAN OPET DOMINIRA: Fudbal je veći sport od košarke, mogao bih da igram sa Lebronom! (VIDEO)
Foto: Profimedia

zlatanizam

ZLATAN OPET DOMINIRA: Fudbal je veći sport od košarke, mogao bih da igram sa Lebronom! (VIDEO)

To bi bio spektakl...

Objavljeno:

Nakon što na sedam utakmica u aprilu i maju nije tresao mreže po svom običaju, postigao je samo jedan pogodak, Zlatan Ibrahimović vratio se starim navikama i opet briljira na terenima u MLS-u.

Izuzev utakmice protiv Timbersa u kojoj je nastupio u skromnijoj minutaži, švedski napadač postigao je pogodak na svakoj od poslednjih šest utakmica, ukupno devet!

A kad Ibrahimović briljira na terenu, briljira i izvan njega pa je tako u razgovoru za jednu ESPN-ovu emisiju pričao između ostalog i o dolasku LeBrona Džejmsa, verovatno najboljeg košarkaša današnjice, u Lejkerse, NBA klub iz Los Anđelesa.

- Naravno da ću gledati kako igra košarku. Ne znam je li on zainteresovan za fudbal iako je to, uz svo dužno poštovanje prema košarci, veći sport. Mislim da je on neverovatan sportista i da ono što radi i način na koji to radi je neverovatno… I ja sam velik poput njega, krećem se poput malenog nindže. To je izvrsno i nadahnjuje mnoge ljude - istakao je popularni Ibra.

- Bavio sam se mnogim sportovima, a fenomenalan sam u svakom sa loptom. Da igram košarku, mogao bih je igrati sa Lebronom - poručio je Ibrahimović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.