Srpski fudbale, možeš li biti crnji i apsurdniji?! Hapšeni sudija Obradović iz zatvora direktno završio u svečanoj loži stadiona! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Skandal!

Srpski fudbale, možeš li biti crnji i apsurdniji?! Hapšeni sudija Obradović iz zatvora direktno završio u svečanoj loži stadiona! (FOTO)

Zbog suđenja skandaloznog penala protiv Radničkog je završio iza rešetaka, a sada je bio specijalni gost istog tog kluba

Objavljeno:

Kad god pomislimo da u srpskom fudbalu se ne može više desiti nijedan novi skandal ili apsurd koji nas može iznenaditi, uverimo se u drugačije.

Srđan Obradović, sudija koji je završio u zatvoru zato što je tokom prošle sezone sudio nepostojeći penal protiv Radničkog iz Niša, sada je bio počasni gost istog tog kluba na jednoj utakmici.

Kako je objavio novinar SOS kanala, Nebojša Petrović, na svom Tviter profilu, kontroverzni srpski arbitar bio je prisutan u loži stadiona na "Čairu" tokom meča 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Gzire.

- Groteska! Prilično nezapaženo je prošla informacija da je specijalni gost Radničkog iz Niša na utakmici protiv Gzire bio sudija Srđan Obradovic (isti onaj sto je završio u pritvoru zbog dva penala protiv Radnilčkog). Smeskao se u VIP lozi u roze sakou, poslednjem kriku mode - napisao je Petrović na Tviteru.

Podsećamo da je sudija Obradović godinama već pod posebnom lupom javnosti zbog neshvatljivih grešaka koje mu se ponavljaju u nizu, a poslednja je bila na meču Spartak - Radnički kada je dosudio dva penala za domaćina.

Posebno je skandalozan bio drugi jedanaesterac, jer je navodno mislio da je lopta pogodila u ruku igrača niškog tima, a cela Srbija je videla da ga je lopta udarila u nogu, zbog čega se javnost digla na noge.

Zbog toga je uhapšen i završio u pritvoru, gde je izjavio da je greška bila slučajna, da bi potom pao na poligrafskom testiranju i dva naredna meseca proveo u zatvoru, odakle je pušten početkom juna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.