Ludilo Mančestera i Milana sa čak 26 penala, Grujiću igrači Sitija skidali šorts samo da ga uhvate! (VIDEO)
Foto: EPA/Justin Lane

Internacionalni kup šampiona

Ludilo Mančestera i Milana sa čak 26 penala, Grujiću igrači Sitija skidali šorts samo da ga uhvate! (VIDEO)

Noć kakve imamo samo u Ligi šampiona ponovljena je i u SAD

Objavljeno:

Prethodne noći u SAD odigrano je nekoliko utakmica u okviru takozvanog Internacionalnog kupa šampiona, koji se igra u sklopu priprema za narednu sezonu.

Najluđe i najuzbudljivije je bilo u Karsonu, gde su igrali Mančester junajted i Milan, a meč je završen posle čak 26 izvedenih penala.

Tokom 90 minuta je bilo 1:1, a svi golovi su pali do 15. minuta pošto su Suso i Sančez bili strelci za svoje timove.

Nakon toga se pristupilo boljem izvođenju jedanaesteraca, u okviru čega je izvedeno 13 penal-serija. Za "rosonere" su promašivali Borini, Suso, Romanjoli, Mauri i Kesi, a za "crvene đavole" Mektomini, Pereira i Bejli. Pobedonosni gol za 9:8 je postigao Ander Erera.

Nemanja Matić koji se ove nedelje priključio pripremama Junajteda, je ovaj meč gledao sa klupe.

Ni Aleksandar Kolarov nije igrao u debaklu Rome od Totenhema 4:1. Martin Šik je doneo vođstvo Rimljanima, ali to je bilo sve od njih, jer je usledio preokret sa dva gola Ljorentea, da bi u drugom poluvremenu još dva pogotka postigao Lukas.

Marko Grujić je igrao u pobedi Liverpula u engleskom derbiju protiv Mančester Sitija 2:1. Naš as je ušao u igru u 62. minutu umesto Klajna.

Liroj Sane je doneo vođstvo "građanima", a izjednačio je Salah, da bi Sadio Mane sa "bele tačke" u 94. minutu postavio konačan rezultat.

Penali su se izvodili i u okršaju Benfike i Dortmunda koji je završen 2:2, ali je na penale bio bolji portugalski tim 4:3.

Kristijano Ronaldo još neće debitovati za Juventus, međutim, "stara dama" je i bez njega savladala Bajern Minhen 2:0 golovima Favilija.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.