TITE OSTAJE NA ČELU KARIOKA! U Brazilu zadovoljni selektorom, uprkos razočaravajućem Mundijalu!
Foto: AP

puno poverenje

TITE OSTAJE NA ČELU KARIOKA! U Brazilu zadovoljni selektorom, uprkos razočaravajućem Mundijalu!

Podsetimo, Tite je dosad ostvario 20 pobeda, četiri remija i samo dva poraza

Objavljeno: 23:11h

Iako se nije proslavio na nedavno završenom Mundijalu, Ljudi u Brazilskom savezu su bili zadovoljni načinom na koji je odveo reprezentaciju na smotru najboljih reprezentacija na planeti i uspostavio odlične odnose sa igračima, pa su odlučili da mu ponude novi ugovor, a Tite je prihvatio, pa će na klupi Brazila ostati do 2022.

foto: AP

To znači da ostaje selektor najuspešnije svetske fudbalske reprezentacije do kraja narednog Prvenstva sveta, koje će biti održano u Kataru.

Posebno je zanimljivo što Tite nije tražio nikakve posebne uslove od rukvodilaca u pogledu povišice, te će mu plata ostati ista kao i kad je prvi put angažovan, pre dve godine – 600.000 dolara svakog meseca.

Prvi naredni izazov na klupi Brazila 57-godišnji stručnjak će imati na leto 2019, pošto je Brazil domaćin narednog izdanja Kopa Amerika. Biće to prilika da žuto-plavi prvi put slave u kontinentalnom takmičenju još od 2007.

i to će biti pravi ispit vrenost Nejmara i društva, jer posle Mundijala na istoj teritoriji pre četiri godine nacija ne bi oprostila još jedan neuspeh.

Podsetimo, Tite je dosad ostvario 20 pobeda, četiri remija i samo dva poraza.

BONUS VIDEO: Nova pesma Delija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.