ČISTKA PRED TRAKAI: Đukić odstranio dvojicu! (FOTO)
Foto: Starsport©

ODLUČIO

ČISTKA PRED TRAKAI: Đukić odstranio dvojicu! (FOTO)

Ostojić je svojevremeni bio standardni prvotimac Partizana

Objavljeno:

Na spisku 25 fudbalera Partizana licenciranih za Superligu Srbije nema čak trojice od ukupno petorice koja su zimus stigla u Humsku.

Ukrajinac Juri Vakulko je pozajmljen Arsenalu iz Kijeva, fudbaler iz Burkine Faso će u Teleoptik, dok je još nepoznata sudbina Slobodana Uroševića.

Trener Miroslav Đukić na spisak nije uvrstio ni Bojana Ostojića i Đorđa Jovanovića.

Ostojić je svojevremeni bio standardni prvotimac Partizana, ali kod Đukića nema mesta, pa će potražiti novu sredinu. Đorđe Jovanović važi za talentovanog napadača, međutim, njega nema u ekipi Partizana za Superligu, kao što ga nije bilo ni za Ligu Evrope.

foto: Starsport©

Crno-beli su trenutno u deficitu sa napadačima, zbog povrede Nemanje Nikolića i verovatnog odlaska Ognjena Ožegovića, ali uprkos svemu Đukić ne računa na Jovanovića.

Golmani: Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Filip Kljajić, Aleksandar Popović;

Defanzivci: Gabrijel Enake, Miroslav Vulićević, Luka Cucin, Nemanja R. Miletić, Mark Valijente, Svetozar Marković, Zlatan Šehović, Nemanja G. Miletić;

Vezisti: Saša Zdjelar, Nebojša Kosović, Milan Smiljanić, Danilo Pantić, Zoran Tošić, Marko Janković, Đorđe Ivanović, Sejduba Suma, Saša Ilić, Armin Đerlek, Jovan Kokir;

Napadači: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš i Ognjen Ožegović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.