KATASTROFA ZA PARTIZAN! Đukićev pakao pred meč sa Trakaijem! (FOTO)
Foto: Starsport©

LOŠE VESTI ZA GROBARE

KATASTROFA ZA PARTIZAN! Đukićev pakao pred meč sa Trakaijem! (FOTO)

Stojković, Tošić, Ožegović - ovakvo je stanje

Objavljeno:

Trener Partizana Miroslav Đukić suočen je sa ozbiljnim kadrovskim problemima, jer je u utorak posle podne potvrđeno da je iz stroja za meč sa Trakaijem ispao Zoran Bambi Tošić.

Nekadašnjem reprezentativcu je na stadionu Radnika stradalo koleno, u poslednja dva dana je podvrgnut terapijama i sigurno neće biti u konkurenciji za duel s Trakakijem u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zoran Tošić
Zoran Tošić foto: Dado Đilas

Popularni Bambi mora da miruje i tek u petak biće odrađen drugi snimak posle kog će se znati kolika ga pauza očekuje (mogla bi povreda da mu poremeti i planove koje je imao za prelazni rok, ali i koje je Partizan imao za njega).

Pružanje pomoći Ognjenu Ožegoviću
Pružanje pomoći Ognjenu Ožegoviću foto: Starsport©

S druge strane, iako je Ognjenu Ožegoviću propisano mirovanje u periodu od 48 do 72 sata posle potresa mozga u Surdulici, postoji mogućnost da se nekadašnji napadač Čukaričkog nađe u kombinaciji za meč.

Opet, imajući u vidu moguće rizike očekuje se da Ožegović počne s klupe. Pogotovo što sve ukazuje da će partner Rikardu Gomešu u četvrtak od 20.30 na stadionu u Humskoj 1 biti Đorđe Ivanović, kao što je bio slučaj na prvenstvenoj premijeri.

BONUS VIDEO: Saša Zdjelar - izjava posle pobede nad Rudarom

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.