SRBI STAVLJENI U IZLOG: Liverpul rešio da proda Grujića i Markovića, a ovo su im cene!
Foto: Reuters

Gotovo

SRBI STAVLJENI U IZLOG: Liverpul rešio da proda Grujića i Markovića, a ovo su im cene!

"Crveni" su rešili da naprave rekonstrukciju tima, a dvojica Srba po svemu sudeći nisu više u planovima Jirgena Klopa

Objavljeno: 10:32h

Marko Grujić i Lazar Marković su na pripremama sa Liverpulom u SAD, ali sve su prilike da će napustiti "Enfild" do kraja prelaznog roka i to verovatno za stalno.

Dvojica srpskih internacionalaca ne nalaze se toliko u vidokrugu Jirgena Klopa za narednu sezonu, bez obzira što ih je poveo, kako bi im ukazao još jednu (poslednju) šansu da se dokažu.

Ipak, kako javlja lokalni "Liverpool echo", njih dvojica se nalaze među grupom igrača na koje strateg "crvenih" više ne računa, a istaknute su im i prodajne cene za zainteresovane timove.

A post shared by Grujic Marko (@grujicmarko) on

Navodno je bivši igrač Partizana procenjen na 8 miliona evra, jer je ušao u poslednju godinu ugovora, pa makar da zarade nešto na igraču koga su platili 20 miliona, dok je za mladog vezistu cena 22 miliona evra.

Kvota da će Zvezda uspeti da se plasira u grupe Lige šampiona je 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Evropi ove sezone.

Marković je prošle sezone bio na pozajmici u Anderlehtu, dok je Grujić bio pozajmljen Kardifu i očekivalo se da bi i ove godine mogao da bude prosleđen na jednogodišnju pozajmicu u isti ili neki drugi premijerligaški klub, ali očigledno u Liverpulu ne bi imali problem ni da ga prodaju.

A post shared by Grujic Marko (@grujicmarko) on

Pored njih dvojice, Klop je navodno otpisao i Danija Ingsa, Divoka Oriđija i Simon Minjole.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.