LOLA 99: Završio sam sa noćnim životom! Imao je šta da kaže i za izjavu o zaključavanju Marakane! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starsport©

Predstavljen

LOLA 99: Završio sam sa noćnim životom! Imao je šta da kaže i za izjavu o zaključavanju Marakane! (FOTO) (VIDEO)

Iskusni Milan Smiljanić je po treći put obukao crno-beli dres u karijeri

Objavljeno: 14:09h

Milan Lola Smiljanić se i po treći put obreo u Humskoj! Iskusni vezista predstavljen je u ponedeljak kao novo pojačanje Partizana.

Posle odlaska Marka Jevtovića, crno-beli su brzo reagovali i vratili u klub svog nekadašnjeg kapitena.

- Iznenadio sam se kad me je pozvao sportski direktor. Nisam očekivao sa će to ostvariti. Drhtao sam dok sam se javljao na telefon, jer taj poziv ne može da se odbije. Nisam više klinac da pričam kako je igranje u Partizanu san, ali je suva istina da je ovo jedini klub u kome mogu da dam 100 odsto svojih mogućnosti. I više od toga. Svi pre ili kasnije želimo da se vratimo, tako da je moja sreća neizmerna - rekao je Smiljanić na promociji.

Milan Smiljanić je ponovo zadužio dres sa brojem 99
Milan Smiljanić je ponovo zadužio dres sa brojem 99 foto: Starsport©

Tokom prethodnih godina mnogo više se pričalo o njegovim nestašlucima, pogotovo u vreme kada je prethodna dva puta bio član Partizana, a najviše zbog noćnog života i izlazaka. Međutim, on kaže da se sada promenio.

- Doveo sam liniju do savršenstva. Pogotovo u ovim godinama. Nije baš sve tako kao što je predstavljano u medijima. Svi smo tad bili mladi, ludi, ali nikad nisam uradio nešto pogrešno po klub. Bilo je grešaka, neću da kažem da nije, ali sam sve vreme bio profesionalac i nikad nisam propustio utakmicu zbog povrede ili neke greške - poručio je 31-godišnji fudbaler.

Sa trenerom Miroslavom Đukićem će ponovo sarađivati, baš kao i za vreme prvog boravka u Humskoj, a uz to su sjajno funkcionisali i u mladoj i seniorskoj reprezentaciji.

Milan Smiljanić je istakao da je period burnog noćnog života iza njega
Milan Smiljanić je istakao da je period burnog noćnog života iza njega foto: Starsport©

- Imali smo odlične rezultate. Drago mi je što ću opet sarađivati s njim, poznajem ga dobro, znam šta želi, a i on zna da sam pošten igrač. Neće biti nikakav problem da mi poveri bilo što na taktičkom planu.

On će svakako biti pod posebnom lupom javnosti, jer su mnogi sumnjičavo vrteli glavom kada se saznalo da se vraća u klub, ne verujući u njegovu spremnost i formu, iako je redovno igrao prošle godine u Hapoelu iz Alaškerona.

- Stvarno je teško nositi ovaj grb na grudima. Igrači ponikli u Partizanu to najbolje znaju. Sad sam ja taj koji poseduje iskustvp, jer kad si mlad možda nisi svestan svih okolnosti. Navijači su nam uvek bili vetar u leđa i verujem da zajedno možemo da ispunimo ciljeve kluba. Došao sam u svoj klub, želim maksimalno da ispoštujem ljude i pomognem Partizanu, jer sam uvek bio u službi kluba. A emocije su uvek jake kad se vratiš - rekao je Smiljanić.

Milan Smiljanić i Ivica Iliev na promociji
Milan Smiljanić i Ivica Iliev na promociji foto: Starsport©

Jedno od pitanja se odnosilo i na njegovu čuvenu izjavu posle 128. Večitog derbija na Marakani kada je posle pobede nad Crvenom zvezdom rekao da su "stavili katanac na taj stadion i da Zvezda može da osvoji slobodno titulu, ako je nije sramota".

- Te reči su bile posledica mladosti, izašle su iz mene... Neću da kažem da sam pogrešio, ali sad sam iskusniji i pametniji. Jedino je želja za pobedama u derbiju ista. Ona nikad neće prestati - uz osmeh je poručio Smiljanić.

1 / 8 Foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.