SAMO SUDUVA U GLAVI! JOŠ SE TRAŽIMO! Milojević pred Litvance govorio i kakve probleme Zvezda ima da nađe napadača!
Foto: Starsport©

Najavljuje da će biti teško

SAMO SUDUVA U GLAVI! JOŠ SE TRAŽIMO! Milojević pred Litvance govorio i kakve probleme Zvezda ima da nađe napadača!

Crveno-beli za sada razmišljaju samo o Litvancima, i uopšte ne žele da se bave Poljacima ili Slovacima

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak dočekuju na svom stadionu Suduvu u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Srpski šampion igra protiv litvanskog koji je pokazao koliko je opasan tako što je u 1. kolu izbacio favorizovani APOEL sa Kipra i to je dovoljno upozorenje Vladanu Milojeviću i njegovim momcima.

- Očekuje nas meč protiv rivala koji nije napravio neko veliko iznenađenje. Reč je o takmičarskom timu, oba meča protiv APOEL-a je igrao na isti način. Trkački je odličan, vidi se da dolaze iz prvenstva. Nalaze se na vrhuncu forme. Sigurno ćemo se pripremiti na pravi način. Oni imaju svoj stil igre, pokušali su da se nametnu protiv Kiprana. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, bićemo spremniji za sedam dana. Mi se još tražimo, imamo mnogo prostora za napredak. Biće jako teško… Pred punom Marakanom daćemo sve od sebe - rekao je Milojević na konferenciji za medije dan pre utakmice.

Vladan Milojević kaže da se njegova ekipa još traži i očekuje da bude sve bolja i bolja
Vladan Milojević kaže da se njegova ekipa još traži i očekuje da bude sve bolja i bolja foto: Beta/Branislav Božić

Strateg crveno-belih ističe da nikako ne sme biti potcenjivanja, niti priče da postoje laki rivali i to je pokušao da utuvi u glavu i svojim igračima.

- Oni su ista škola fudbala kao Spartaks, ali pogledajte savremene tendencije. Nema lakih rivala, imaju trenera iz Kazahstana, koji je napravio fizički moćnu ekipu. Suduvu su prežalili pred duel sa ekipom koja ima stravičan budžet. Dakle, ozbiljni su, disciplinovani, prvaci svoje zemlje. Moramo da promenimo svest, samo je na papiru lako. Moraćemo da budemo strpljivi, pametni i mudri.

Zvezda je u dosadašnjem toku sezone odigrala tri meča, i ni u jednom nije primila gol, a ostvarila je dve pobede i jedan remi.

Vladan Milojević kaže da njegova ekipa još raste
Vladan Milojević kaže da njegova ekipa još raste foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

- Ne utiče to na mene. Mi se shodno ishodu žreba ponašamo. Navijači su stalno sa nama, tako da ne vidim neku prednost. Uopšte ne razmišljam o tome. Rastemo svaki put, možemo da igramo na mnogo većem nivou. Svi su spremni, vidim da su jako motivisani. Pokušavamo da budemo sve bolji i bolji. Pojedinci teže ulaze u formu, posebno ovi što su imali pauzu. Vredni su, dobro rade, jako sam srećan što imam takve momke. Iskreno, uvek imam nedoumica. Imaju još mnogo vremena - poručio je Milojević.

On nije želeo da govori o zdravstvenoj situaciji u igračkom kadru, ali je jasno između redova da neće računati ponovo na Slavoljuba Srnića i Nikolu Stojiljkovića koji su povređeni.

- Srnić je juče trenirao, videlo se da ima bol. I Stojiljko ulazi u ritam. Oni su zdravstveno ok, ali su imali pauzu. Ovo su jake utakmice.

Nikola Stoiljković i Slavoljub Srnić neće igrati ni na ovom meču
Nikola Stoiljković i Slavoljub Srnić neće igrati ni na ovom meču foto: Starsport©

Crvena zvezda je i dalje u potrazi za napadačem posle odlaska Aleksandra Pešića.

- Radi se na tome. Trudimo se da ne dovedemo nešto sao da bismo doveli. Mnogo je teško. Opredelite se za jednu opciju, izgubite vreme i onda vidite da od toga nema ništa. Tu su u pitanju klubovi, igrači, agenti… Postoje igrači koje bismo odmah mogli da dovedemo, ali procenili smo da nam ne bi pomogli. Sve su to igre. Na kraju krajeva, imam poverenje u igrače. Nisam opterećen - rekao je Milojević na tu temu.

Vladan Milojević je poručio da uopšte ne želi da razmišlja o Legiji ili Spartaku
Vladan Milojević je poručio da uopšte ne želi da razmišlja o Legiji ili Spartaku foto: Starsport©

U toku dana je održan i žreb kvalifikacija za 3. kolo, a Zvezda je dobila potencijalnog rivala i to će biti pobednik dvomeča Legija Varšava - Spartak Trnava.

- Gledao sam, ali ne bih o tome - kratko je rekao Milojević.

Meč između Crvene zvezde i Suduve igra se u utorak od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.