NOVA SEZONA - STARA PESMA! Grobari opet skandirali: Đukiću, odlazi! TRENER PARTIZANA: Ovo je ono što nas čeka u prvenstvu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/AM Video7S

Sve je izgledalo isto

NOVA SEZONA - STARA PESMA! Grobari opet skandirali: Đukiću, odlazi! TRENER PARTIZANA: Ovo je ono što nas čeka u prvenstvu! (VIDEO)

Izjava trenera crno-belih posle poraza u prvom meču nove sezone Superlige

Objavljeno:

Partizan je takoreći počeo novu sezonu u Superligi kao što je završio i prethodnu - lošom igrom koja je na kraju rezultovala porazom od Radnika u Surdulici.

Crno-beli su kiksnuli već na prvom koraku u domaćem takmičenju, a igra koju su prikazali je daleko od one kakvu su demonstirali protiv Rudara u evropskim kvalifikacijama.

Jasno je da trener Miroslav Đukić nije mogao da bude zadovoljan onime što je video na terenu, a ne samo konačnim rezultatom.

- Naravno da ne mogu biti zadovolja. Izgubili smo. Pogotovo smo podbacili u prvom poluvremenu, nismo stvorili nijednu zrelu šansu. U drugom delu smo imali dosta velikih šansi, ali ih nismo realizvali. Moramo da poboljšamo realizaciju ako želimo da pobeđujemo. Ovo će nas očekivati u prvenstvu protiv zatvorenih odbrana. Moramo da pronađemo rešenje - rekao je Đukić.

Njega su pred kraj i po završetku meča Grobari počastili skandiranjem koje se često moglo čuti i prethodne sezone na utakmicama Partizana - Đukiću, odlazi.

Njegov kolega na suprotnoj strani, Mladen Dodić, bio je skroz drugačijeg raspoloženja.

- Naravno da sam prezadovoljan pobedom. Najavljivali smo i pre meča da će Partizan igrati ofanzivno. Imali su dominaciju tokom cele utakmice i više šansi. Mi smo igrali defanzivno, ali smo uspeli i takvom igrom da pobedimo. Moji igrači su dali maksimum i više od toga i čestitam im na pobedi - rekao je Dodić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.