GOLOVINOV KOLEGA PREDUHITRIO MEDIJE: Pčepčugov se izleteo na društvenim mrežama povodom prelaska saigrača u redove Plavaca!(FOTO)
Foto: Reuters

eto šat ti je internet

GOLOVINOV KOLEGA PREDUHITRIO MEDIJE: Pčepčugov se izleteo na društvenim mrežama povodom prelaska saigrača u redove Plavaca!(FOTO)

Transfer ruskog fudbalera je obelodanio njegov saigrač Sergej Čepčugov jer je na Instagramu čestitao prelazak koji još uvek nije zvanično potvrđen

Objavljeno: 21:11h

Čelsi će kako stvari stoje značajno promeniti igrački kadar ovog leta, pa su novinski stupci prpuni spekulacija kada su u pitanju odlasci i dolasci fudbalera.

U nedelju iz Rusije stiže vest da je novi igrač "plavaca" Aleksandar Golovin.

foto: Reuters

Transfer ruskog fudbalera je obelodanio njegov saigrač Sergej Čepčugov jer je na Instagramu čestitao prelazak koji još uvek nije zvanično potvrđen.

Rus je bio jedan od najboljih igrača "zbornaje komande" na nedavno završenom Mundijalu, a njegovo angažovanje je posledica zahteva novog stratega Maurisija Sarija da se dodatno pojača konkurencija na sredini terena.

Golovin od 2014. godine nosi dres CSKA iz Moskve, za koji je do sada skupio 81 nastup i postigao devet pogotka. Zanimljivo, prošle sezone je igrao u Beogradu kada je njegov tim gostovao Crvenoj zvezdi u okviru šesnaestine finala Lige Evrope (0:0).

BONUS VIDEO: Armin Đerlek - izjava posle pobede nad Rudarom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.