NIJE MU BILO DO ŽIVOTA POSLE KRAHA U RUSIJI! Nejmar: Nisam mogao da gledam fudbalsku loptu, a kamoli da pratim završnicu Prvenstva! (FOTO)
Foto: Reuters

IZBEDAČIO

NIJE MU BILO DO ŽIVOTA POSLE KRAHA U RUSIJI! Nejmar: Nisam mogao da gledam fudbalsku loptu, a kamoli da pratim završnicu Prvenstva! (FOTO)

Sin, porodica i prijatelji su mu pomogli da se izdigne iznad situacije i da prestane da bude depresivan

Objavljeno:

Nekad nije lako čak i kad zarađujete milione evra mesečno. Dokaz za to je Nejmar, najbolji fudbaler Brazila, ekipe koja je od Belgije ispala u četvrtfinalu Mundijala u Rusiji.

Njemu posle tog poraza ni do čega nije bilo!

- Bio sam jako tužan, nisam mogao da gledam fudbalsku loptu. Nisam mogao da pratim završnicu Prvenstva.... Ali to je sad iza mene. Moj sin, porodica i prijatelji nisu mogli više da gledaju koliko tugujem i zbog njih sam morao da se vratim u normalu - rekao je Nejmar.

Nejmar se previja u 'bolovima
Nejmar se previja u "bolovima" foto: Reuters

Umesto po dobrim igrama, Nejmar je ostao upamćen po valjanju po terenu.

- Ne znam zašto, ali ljudi pre kritikuju igrača nad kojim je napravljen prekršaj, nego onog koji ga je napravio. U Rusiju sam otišao kako bih igrao fudbal i kako bih pobedio protivnika, a ne da primam udarce. Kritike su bile preterane, ali dovoljno sam odrastao da znam da se nosim s tim - rekao je Nejmar.

BONUS VIDEO: Espreso Tviter - Ivica Iliev

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.