PARTIZAN IMA NOVOG KAPITENA - NIJE ILIĆ, NIJE SMILJANIĆ: Hoćemo da vratimo titulu kući! (FOTO)
Foto: Starsport©

AMBICIJE

PARTIZAN IMA NOVOG KAPITENA - NIJE ILIĆ, NIJE SMILJANIĆ: Hoćemo da vratimo titulu kući! (FOTO)

- Rikardo ima kvalitet da bude najbolji strelac prvenstva, nadam se da ću da mu pomognem u tom

Objavljeno:

Partizano kreativac Danilo Pantić, istakao je da u ovoj sezoni želi titulu sa crno-belima. Prema rečima Pantića, zadovoljan je svojim saigračima, a o Rikardu, novoj udarnoj igli Partizana, misli sve najbolje.

- Dobro je poznato: naš cilj je - titula! Naravno, bila je i prošle sezone, na žalost - nismo uspeli da je osvojimo. Doduše, imali smo sreće da igramo odlično i daleko doguramo u Evropi, ali... Hoćemo krunu da vratimo kući - rekao je Pantić.

foto: Starsport©

Pantić je bio upitan i za igre večitog rivala Crvene zvezde.

- Crvena zvezda je podjednako jaka kao i prošle godine. Sigurno da će da joj nedostaju udarne karike, fudbaleri s pečatom na osvajanje titule, ali ponovo su doveli dobra pojačanja. Novajlije su, takođe, kvalitetne, komšije su dobre - istakao je Partizanov vezista.

foto: Starsport©

Partizanov kreator igre veruje u mladog Đerleka, ali i novajliju Gomeša.

- Da, verujem u Đerleka, uveren sam da može još da napreduje. Naravno da mu znači polugodišnje iskustvo u prvom timu, siguran sam da će da bude još bolji. Rikardo ima kvalitet da bude najbolji strelac prvenstva, nadam se da ću da mu pomognem u tome - zaključio je Pantić

Na utakmica sa Rudarom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Pantić je nosio kapitensku traku. Za sada je pokazao da je jedan od vodećih igrača crno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.