KAKAV PREVARANT, MEDALJA ZA GOSPODINA: Izmislio da je bio kapiten Sitija, u Užicu mu poverovali i dali mu ugovor! (FOTO)
Foto: Youtube / Printscreen

BOG

KAKAV PREVARANT, MEDALJA ZA GOSPODINA: Izmislio da je bio kapiten Sitija, u Užicu mu poverovali i dali mu ugovor! (FOTO)

U svojoj zvaničnoj statistici navodi da je napadač odigrao sedam mečeva za Slobodu u Prvoj ligi Srbije

Objavljeno:

Tinoteda Čibaro, koji je u prethodnoj sezoni igrao za Slobodu iz Užica, navodno se lažno predstavljao kao bivši kapiten omladinskih kategorija Mančester Sitija. Čitava priča je isprepletana lažima i nejasnoćama, a čini se da je sve to maslo igrača iz Zimbabvea.

U svojoj zvaničnoj statistici navodi da je napadač odigrao sedam mečeva za Slobodu u Prvoj ligi Srbije, da je na terenu za 248 minuta upisao samo jedan žuti karton, bez pogotka. Na dva meča je bio starter, dok je pet puta priliku dobijao u drugom poluvremenu.

Rukovodstvo kluba navodi da su u prethodnoj polusezoni dres Slobode nosila dvojica tamnoputih igrača. Za jednog od njih su sigurni da nije pomenuti fudbaler, dok za drugog kažu da je uglavnom na teren ulazio u drugom poluvremenu.

Igranje u Mančester sitiju je bilo sjajno iskustvo koje mi je pomoglo da se razvijem i kao igrač i kao individua
Igranje u Mančester sitiju je bilo sjajno iskustvo koje mi je pomoglo da se razvijem i kao igrač i kao individua foto: Youtube / Printscreen

Čibaro je, pored toga, u intervjuu za "Standard" iz Zimbabvea početkom ove godine, "prepričao iskustva" dok je nosio svetlo-plavi dres Mančestera.

- Igranje u Mančester sitiju je bilo sjajno iskustvo koje mi je pomoglo da se razvijem i kao igrač i kao individua. Takođe mi je dozvolilo da igram sa nekim fenomenalnim igračima. Naučili su me mnogo što me je učinilo fudbalerom kakav sam danas. Ako si jednom deo "građana", uvek ćeš biti. Sjajno je videti kako igrači igraju i kako napreduju kao klub. Iako deo mene želi da sam i dalje deo toga, siguran sam da me još mnogo tek čeka. Nikad neću prestati da prevazilazim nove izazove - izjavio je tada Čibaro.

Po dolasku u Srbiju je istakao da želi da postane ključni igrač kluba, te da je impresioniran fudbalom u našoj zemlji.

- Uspeo sam da se fino snađem u Srbiji. Moram da priznam da mi je bilo teško prvih par meseci, nažalost, povredio sam se pre prve utakmice. Pomogli su mi fizioterapeut i medicinski tim i noga se oporavila. Fudbalski standardi su divni, dosta se insistira na fizičkim karakteristikama i daću sve od sebe da se prilagodim takvom načinu igre - zaključio je 25-godišnjak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.