Marakana još pamti kako je isponižavao Zvezdinu odbranu, a sad je ponuđen crveno-belima! Uz njega je opcija i reprezentativac Egipta! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Darla Owen

Da li će se vratiti?

Marakana još pamti kako je isponižavao Zvezdinu odbranu, a sad je ponuđen crveno-belima! Uz njega je opcija i reprezentativac Egipta! (VIDEO)

Crveno-beli se i dalje nadaju Boaćiju, ali taj transfer je sve dalje od realizacije, pa su im sada dva nova igrača ušli na radar

Objavljeno:

Crvena zvezda je u potrazi za napadačem posle odlaska Aleksandra Pešića i mogućeg transfera Milana Pavkova.

Jasno je da će srpski šampion morati u što skorijem roku da dovede makar jednog centarfora, ako ne i dvojicu, a javnost već danima licitira sa imenima i potencijalnim pojačanjima.

Najviše se pisalo i pričalo o povratku bivšeg golgetera Ričmonda Boaćija iz Kine, ali je taj transfer obustavljen i sve dalje od realizacije, međutim, neka nova imena su iskočila u prvi plan.

Kako saznaje "Hotsport", dva igrača su iskočila u prvi plan, a jedan je posebno ostao u sećanju Delijana. Žonatan Kafu iz Bordoa, koji je pre dve godine noseći dres Ludogoreca dao jedan gol i učestvovao u eliminaciji crveno-belih iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Brazilac je ponuđen crveno-belima, ali je moguće da je finansijski nedostižan. Njegov transfer je plaćen 8 miliona evra, a uz to ima i platu od milion evra, pa bi možda pozajmica mogla da bude rešenje.

Sa druge strane, u radar uprave Zvezde upao je i Egipćanin Ahmed Hasan Koke, koji je bio saigrač u Bragi sa Nikolom Stoiljkovićem, i jeftiniji je od Brazilca, a ni potraživanja mu nisu prevelika.

Ipak, problem bi moglo da bude to što je za njega zainteresovan Olimpijakos.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.