Lalatović sa tribina gledao pobedu Radničkog i na Malti: Vlada Ivić i Rajković stižu u Niš!
Foto: Starsport©

Bravo, Meraklije

Lalatović sa tribina gledao pobedu Radničkog i na Malti: Vlada Ivić i Rajković stižu u Niš!

Niški klub se plasirao u drugo kolo kvalifikacija ukupnom pobedom 5:0 u dva meča protiv Maltežana

Objavljeno: 23:48h

Fudbaleri Radničkog iz Niša plasirali su se u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su i na Malti pobedili Gziru sa 1:0. Nišlije su prošle nedelje na stadionu Čair pobedili Gziru sa 4:0, pa su tako u gostima imali olakšan posao.

Jedini gol u današnjem trijumfu ekipe Nenada Lalatovića postigao je Radovan Pankov u 8. minutu na asistenciju Aleksandra Stanisavljevića.

Nišlije će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv boljeg iz duela između Makabija iz Tel Aviva koga sa klupe predvodi naš stručnjak Vladimir Ivić, a na golu stoji reprezentativac Predrag Rajković.

Ekipa sa Čaira je već u osmom minutu stigla do prednosti i tako praktično stavio tačku na ovaj dvomeč. Stanisavljević je izveo slobodan udarac sa desne strane, lopta je preletela sve igrače i na drugoj stativi stigla do Pankova koji je glavom pogodio mrežu Gzire. Utakmica ke odigrana pred nekoliko stotina navijača, među kojima je bilo i stotinak pristalica Radničkog., a na tribinama je bio i trener Nenad Lalatović koji je odrađivao suspenziju zbog crvenog kartona u prethodnom meču i nije mogao da sedi na klupi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.