Igrači Partizana otkrili da li je bila uigrana akcija kod gola Pantića! Koji igrač crno-belih ima problema sa samopouzdanjem? (VIDEO)
Foto: Starsport©

Složni

Igrači Partizana otkrili da li je bila uigrana akcija kod gola Pantića! Koji igrač crno-belih ima problema sa samopouzdanjem? (VIDEO)

Složni su igrači Partizana u utisku da im ovo nije bio težak meč, i da će im prijati što će kraće putovati do Litvanije nego da su morali u Kazahstan

Objavljeno: 23:33h

Fudbaleri Partizana su i drugom meču protiv Rudara slavili 3:0 i u najlepšem mogućem raspoloženju čekaju start Superlige Srbije za vikend, ali i narednog protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Golman Filip Kljajić branio je u svom prvom meču za crno-bele još od ono prošlogodišnjeg revanša protiv Olimpijakosa u Atini.

- Znali smo da će biti ovakva utakmica, da će oni čekati neku kontru, ali mi smo postigli gol na vreme - rekao je Kljajić posle meča.

Filip Kljajić je igrao svoj prvi meč za Partizan posle skoro godinu dana
Filip Kljajić je igrao svoj prvi meč za Partizan posle skoro godinu dana foto: Starsport©

- Moramo uvek da idemo na pobedu da bismo sticali samopouzdanje za sledeće mečeve. Gust raspored je pred nama.

Naredni protivnik je litvanski Trakai, a ne kazahstanski Irtiš, što sigurno više prija igračima.

- Znači nam taj kraći put, imaćemo vremena da se pripremimo - zaključio je Kljajić.

Armin Đerlek je odmenio u startnoj postavi Marka Jevtovića i sasvim solidno je odigrao na toj poziciji, koja je za njega nova.

- Ušli smo u utakmicu opuštenije, jer smo rešili u prvom meču tamo, i nismo imali imperativ rezultata. Dali smo gol na vreme. Drugi deo prošle sezone i sad ovaj je počeo ovako, nikako da probijem led, da postignem gol, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje.

- Verovatno su čvrsta ekipa, možda i nalik ovoj, braniće se verovatno - rekao je Đerlek o narednom protivniku.

Saša Zdjelar je otkrio da li je bila uigrana akcija kod prvog pogotka, kada je Danilo Pantić zatresao mrežu.

- Nikome nije lako dati šest golova u dve utakmice. Dobra uvertira za početak prvenstva, pripremamo se iz meča u meč. Otvorili smo utakmicu na vreme iz lepe akcije koju smo uvežbavali na treningu i onda je bilo lakše za igru - rekao je Zdjelar i osvrnuo se i na svoj učinak.

- Odbranio mi je golman 1 na 1 sa dva metra, a imali su i oni tu neku šansu pri kraju utakmice, kada je došlo do zamora. Ne pridajem tome značaju, u nedelju je novi meč - rekao je Saša Zdjelar.

Đorđe Ivanović je bio sjajan, trudio se, ali i propustio nekoliko dobrih prilika da se upiše u strelce.

- Dali smo taj prelep gol posle kornera i nastavili smo da napadamo. Trudio sam se, malo me neće, fali mi samopouzdanja, ali mi je ovo tek prva utakmica i nadam se da će biti bolje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.