NE DAMO IM DA UZMU ONO ŠTO JE NAŠE! MI SMO RATNICI! Procureo strašni govor Pola Pogbe iz svlačionice pred finale Mundijala! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/433

Moćno

NE DAMO IM DA UZMU ONO ŠTO JE NAŠE! MI SMO RATNICI! Procureo strašni govor Pola Pogbe iz svlačionice pred finale Mundijala! (VIDEO)

Na društvenim mrežama se pojavio snimak kako jedan od najboljih igrača Francuske motiviše saigrače

Objavljeno:

Francuska je pre dve godine izgubila u finalu Evropskog prvenstva, čiji je bila domaćin, i tom prilikom igrači "trikolora" su naučili lekciju koja im je pomogla da se ovog leta domognu još vrednijeg trofeja - šampiona planete.

"Galski petlovi" su u finalu Svetskog prvenstva pobedili Hrvatsku 4:2 i domogli se svoje druge titule prvaka sveta u istoriji na stadionu "Lužnjiki" u Moskvi.

Odigrali su odličnu utakmicu Francuzi, videlo se na terenu koliko su bili motivisani, a kako i ne bi bili posle govora koji im je održao Pol Pogba.

Iako je kapiten ekipe golman Loris, ulogu lidera i motivatora ekipe preuzeo je vezista Mančester junajteda koji je motivisao igrače u svlačionici pred početak utakmice.

- Momci, neću mnogo da pričam. Svi znamo gde smo i šta želimo i znamo dokle smo stigli. Znamo to u našim srcima, u našim očima! Vidim to, momci! Koncentrisani smo. Ne možemo da zaboravimo, možda se ponavljam, ali 90 minuta smo udaljeni od mogućnosti da napišemo istoriju. 90 minuta! Jedan meč! Jedan meč! Ne znam koliko smo utakmica odigrali u našim karijerama, ali ovaj jedan meč menja sve, menja našu istoriju. Dve su ekipe, a jedan trofej. Za njih je ovo isto i oni žele trofej. Znam da smo izgubili finale 2016. godine. Znamo to i osećamo u našim srcima. To nam je još u glavama. Ali danas nećemo dozvoliti drugom timu da uzme ono što je naše. Večeras želim da budemo u sećanju celog francuskog naroda koji nas gleda, njihove dece, njihovih unuka i njihovih praunuka. Želim da na teren izađemo kao ratnici i kao lideri - rekao je Pogba saigračima.

Rezultat ovoga smo videli na samom terenu stadiona "Lužnjiki" u Moskvi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.