ĐUKIĆ PROMEŠAO KARTE! Evo ko menja Nikolića u meču sa Rudarom, a poznato je i ko puni rupu nastalu Jevtovićevim odlaskom! (FOTO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

NAPADAČ DOBIJA novu ŠANSU

ĐUKIĆ PROMEŠAO KARTE! Evo ko menja Nikolića u meču sa Rudarom, a poznato je i ko puni rupu nastalu Jevtovićevim odlaskom! (FOTO)

Iako je posao već upola završen, treba poentirati na kraju...

Objavljeno: 13:15h

Posao oko plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope Partizan je u velikoj meri završio u Nikšiću ubedljivom pobedom nad Rudarom iz Pljevalja (3:0), a na premijeri pred svojim navijačima od 20.30 časova želi da bude uspešan i u revanšu.

Nema dileme da je vicešampion Srbije u Humskoj apsolutni favorit pored činjenice da se dva startera iz prvog meča neće naći u sastavu večeras, a kako saznaje HotSport trener Miroslav Đukić je odredio startere.

U napad pored Rikarda Gomeša vraća se Ognjen Ožegović da zameni povređenog Nemanju Nikolića. Ova promena je prinudna zbog povrede novajlije iz Subotice, a na sredini terena više se ne računa na Marka Jevtovića, koji danas zvanično treba da postane igrač turske Konje.

Ognjen Ožegović
Ognjen Ožegović foto: EPA/Andrej Cukić

Potrebne su promene i Danilo Pantić će se opet naći u ulozi zadnjeg veznog sa Sašom Zdjelarom, a iskusni Zoran Tošić zauzeće svoje mesto pored desne aut linije. Ostale uloge ostaju nepromenjene u odnosu na megdan u Crnoj Gori.

Posle 3:0 u Crnoj Gori, revanš s Rudarom za Partizan je formalnost, a kvota da će slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je veoma dobra - 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Rudar.

Projektovan sastav: Stojković – Enake, Marković, Valijente, Šehović – Zdjelar, Pantić, Tošić, Suma – Rikardo, Ožegović.

BONUS VIDEO: Tuča Delija na Severu na meču Zvezda-Spartaks

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.