POZNAT TERMIN MEČA ZVEZDA - SUDUVA! Delije, u utorak svi na stadion Rajko Mitić!
Foto: Starsport©

PODRŠKA ĆE BITI OD ODSUDNOG ZNAČAJA

POZNAT TERMIN MEČA ZVEZDA - SUDUVA! Delije, u utorak svi na stadion Rajko Mitić!

Nije litvanski šampion toliko jednostavan rival koliko se mislilo, stoga... Znate šta vam je činiti!

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde preskočili su prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Crveno-beli su ukupnim rezultatom 2:0 eliminisali letonski Spartaks i očekuje ih dvomeč sa litvanskom Suduvom.

Poznat je i termin prvog duela. Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona biće odigrana na stadionu “Rajko Mitić” u utorak, 24. jula, sa početkom u 20,30 časova.

Na zvaničnom sajtu Crvene zvezde navijači su upoznati sa narednim protivnikom šampiona Srbije.

- Litvanski tim je aktuelni šampion ove zemlje, i to mu je ujedno i prva titula šampiona. Prethodne sezone, Suduva je ostvarila najveći uspeh u evropskim takmičenjima i stigla je do plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, ali je u dvomeču protiv Ludogoreca eliminisana ukupnim rezultatom 2:0.

Osim jedne titule šampiona, Suduva je i dva puta osvajala Kup Litvanije. U ekipi se pored litvanskih igrača nalaze i internacionalci iz Brazila, Francuske, Austrije, Hrvatske, Čilea…. Takođe, tu je i fudbaler iz Srbije Aleksandar Živanović koji je svojevremeno bio fudbaler Radničkog iz Niša, Čukaričkog, Hajduka iz Kule, Jagodine i Mladosti iz Lučana - stoji na sajtu FK Crvena zvezda.

BONUS VIDEO: Tuča Delija na Severu na meču Zvezda-Spartaks

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.