Tompsonu su BAŠ na refrenu ugasili mikrofon, ali znamo mi sve što se događa! Sam bog zna šta je reprezentativac Hrvatske ovim hteo da kaže... (VIDEO)
Foto: Facebook/printscreen

NEVEROVATAN LIK

Tompsonu su BAŠ na refrenu ugasili mikrofon, ali znamo mi sve što se događa! Sam bog zna šta je reprezentativac Hrvatske ovim hteo da kaže... (VIDEO)

Pokušao je da zapali masu, ali moramo priznati da je preparanoično shvatio celu tu stvar... Inače, za kapitena Rijeke poprilično je neprofesionalno da usred Splita peva Hajdukove pesme

Objavljeno: 14:21h

Antu Rebića, Filipa Bradarića, Ivana Perišića, Lovru Kalinića i Ivana Strinića u ponedeljak je na splitskoj rivi dočekalo čak pedesetak hiljada ljudi, a najemotivnije obraćanje imao je kapiten Rijeke Filip Bradarić.

- Hvala vam na svemu, dragi ljudi. Znamo šta se događa. Gospodinu (čuj gospodinu prim.aut.) Tompsonu ugasio se mikrofon juče u Zagrebu baš na refrenu 'Geni kameni'. A cela reprezentacija zvala ga je da peva. Slučajno? Ne znam baš - istakao je Bradarić pa nastavio u još žešćem tonu.

- Ja sam iz Splita i želim da svi zajedno promenimo neke stvari. Molim vas, budite zajedno, budite za Hrvatsku. Mi smo pokazali, sad je na vama red, mi ćemo vas podržati. Vratit ćemo reprezentaciju u Split - uzviknuo je Bradarić a onda poveo pesmu 'Dalmatinac sam' uz stihove 'plavo more zna, da ga volim ja, splitskog Hajduka'.

Zanimljivo, iako je Bradarić kapiten riječkog prvoligaša, koji gaji veliko rivalstvo sa splitskim Hajdukom, niko u Rijeci mu nije to zamerio, a komentari na njegov istup uglavnom su pozitivni.

Ukoliko želite ovu izjavu da shvatite kroz malo širi kontekst, obavezno pročitajte naredni priloženi tekst.

BONUS VIDEO: Delije imaju novu pesmu o Kosovu i Metohiji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.